Kiinteistön ylläpitoinsinööri - Janakkalan kunta

Kiinteistön ylläpitoinsinööri - Janakkalan kunta

Janakkalan kunnan Tila- ja aluepalvelut vastaa mm. kunnan rakennuksien ylläpidosta, peruskorjauksista ja uudisrakentamisesta sekä alueiden kunnossapidosta.

Kiinteistön ylläpitoinsinöörinä vastaat oman tulosalueen budjetin toteutumisesta, Janakkalan kunnan julkisten rakennusten ylläpidosta, laitehuollosta ja energiatehokkuudesta sekä toimit kiinteistönhuollon esimiehenä. Tehtäviisi kuuluu myös osallistuminen peruskorjaus- ja uudiskohteiden lvi- rakennuttamiseen ja valvontaan. Osallistut osaltasi myös sisäilmaongelmien selvitykseen ja korjauksiin.
Kiinteistön ylläpitoinsinööriltä edellytämme perehtyneisyyttä talotekniikkaan ja kiinteistöjen tekniseen ylläpitoon. Aikaisempi esimieskokemus katsotaan eduksi.

Viran kelpoisuusehdot ovat soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai vastaava aiemman opistotason tutkinto sekä riittävä työkokemus (5 v).
Edellytämme yhteistyökykyä ja joustavuutta toimia eri käyttäjäryhmien kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Mahdollisuus varallaolopäivystykseen 24/7 n. 1vko/2kk katsotaan eduksi. Kiinteistön ylläpitoinsinööri toimii Kunnossapitoinsinöörin sijaisena.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät kunta-alan teknisten sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus.

Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi kautta. Lomake avautuu 10.4.2019, klo 16.00 ja
hakuaika päättyy 3.5.2019 klo 12.00, lomake sulkeutuu hakuajan päättyessä.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Lisätietoja antaa kiinteistön ylläpitoinsinööri Marika Kyrklund puh. (03) 680 1348 marika.kyrklund@janakkala.fi tai kiinteistöpäällikkö Juha Härkönen puh. (03) 680 1320 juha.harkonen@janakkala.fi

Janakkalan kunta, Tila- ja aluepalvelut
Osoite: Taimistotie 4, Janakkala

Janakkala sijaitsee keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä Helsinki-Tampere -moottoritien ja
valtakunnan pääradan varrella, alle tunnin matkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Lahdesta.
Päätaajamamme Tervakoski ja Turenki tarjoavat kattavat palvelut lähes 17 000 janakkalalaiselle. Kunnan palveluksessa on noin 1 000 henkilöä. Luonnonläheinen Janakkala tarjoaa mainiot virkistysmahdollisuudet ulkoilun, urheilun ja kulttuurin parissa.

Tutustu työnantajaan