test
Kiinteistönhoidon aluevastaava - Kouvolan kaupunki

Haemme kiinteistönhoidon aluevastaavaa vakituiseen toimeen kehittämään kiinteistönhoitopalveluja.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa kiinteistönhoidon töiden päivittäinen organisointi ja kehittäminen. Henkilöstö- ja taloushallinto, asiakkuuksien ylläpitäminen ja kehittäminen, palvelujen laadun seuranta ja kehittäminen sekä työturvallisuus asiat.

Tehtävässä pääset työskentelemään monialaosaajien kanssa ja käyttämään monipuolisesti kerryttämääsi osaamista ja taitojasi. Asenteesi on ulospäinsuuntautunut ja avoin, tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa sekä olet reipas ja oma-aloitteinen.

Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, hyvän ja innostavan työporukan sekä monipuoliset vaikuttamismahdollisuudet kiinteistönhoidon kehittämiseen.

Edellytämme sinulta tehtävään rakennustekniikan insinöörin tai mestarin koulutusta ja vahvaa tuntemusta kiinteistöpalvelualalta sekä esimieskokemusta useamman vuoden ajalta. Ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä kehittämis- ja asiakaslähtöistä toimintatapaa, kokemusta kunnallisesta toimintaympäristöstä ja julkisista hankinnoista.

Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan.

Toimeen valitun on ennen tehtävässä aloittamistaan esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rakennuspalvelupäällikkö Heini Rautjärvi, puh. 02061 54405, heini.rautjarvi(at)kouvola.fi,
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

Asuminen ja ympäristö, Kiinteistöpalvelut, Kiinteistönhoitopalvelut

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja noin 81 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajien joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat