Skip to main content
test

Liity hyvän piiriin ja tule kiinteistönhoitajaksi Kangasalle. Kangasala on elinvoimainen, kasvava ja kehittyvä kaupunki Tampereen naapurissa. Kangasalla on hyvä olla, yrittää ja asua.

Kiinteistönhoitajan työsuhde sijoittuu teknisen keskuksen rakentamisen palvelualueelle kiinteistöjen ylläpidon palveluyksikköön osaksi kokenutta ammattilaisten joukkoa.

Tehtävään kuuluu kaupungin omistamien peruspalvelukiinteistöjen kuten koulujen, päiväkotien, virastojen kiinteistönhoitotyöt ja sähköisessä huoltokirjassa aikataulutetut huoltotyöt.

Työsuhteet voidaan täyttää, joko vakituisena työsuhteena tai määräaikaisena oppisopimussuhteena.

Vakituisen työsuhteen koulutusvaatimuksena on tehtävään soveltuva kiinteistönhoitajan tutkinto ja kokemusta kiinteistöjen ylläpidon tehtävistä. Edellytämme talotekniikkajärjestelmien käytön osaamista, ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Arvostamme tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja.

Vakituisen työsuhteen palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaan (TS). Vakituisessa työsuhteessa noudatetaan yleistyöaikaa 38,25 h/vk sekä 6 kk:n koeaikaa.

Oppisopimuspaikkojen osalta suoritettava tutkinto on kiinteistönhoitajan perustutkinto. Oppisopimuksen pituus määräytyy henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan. Oppisopimussuhteessa noudatetaaan yleistyöaikaa 38,25 h/vk.

Oppisopimuskoulutuksessa tehtäväkohtainen palkka määräytyy tehtävän vaativuuden mukaisesti siten että valitun henkilön osaamisesta riippuen tehtäväkohtainen palkka on palvelussuhteen alkaessa 5-15 % vähemmän kuin edellä todettu kiinteistönhoitajan tehtäväkohtainen palkka (oppisopimusopiskelijan tehtävät kuvataan tehtävänkuvassa). Osaamisen kasvaessa tehtäväkohtaista palkkaa nostetaan ja tehtävänkuvaa päivitetään.

Kangasala kannustaa ja arvostaa työntekijöitään sekä tukee työssä kehittymistä aktiivisesti. Uudistamme ja kehittämme työtapojamme jatkuvasti paremmiksi. Meillä on aitoa tekemisen meininkiä.

Työhyvinvoinnin tukemiseksi meillä on käytössä hyvinvointietuus sekä hyvät työterveyshuoltopalvelut.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (tai www.kangasala.fi/avoimet-tyopaikat). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kiinteistöjen huoltotyönjohtaja Arto Viitanen, p. 050 469 9720 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. #LiityHyvänPiiriin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Kaarina Maununtyttärentie 6, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat