Kiinteistönhoitaja - Kittilän kunta

Kiinteistönhoitaja - Kittilän kunta

Kittilän kunnan teknisellä osastolla on haettavana kiinteistönhoitajan työsuhde.

Tehtävässä edellytetään kiinteistö-, sähkö- tai LVIA-alan ammatillinen tutkinto. Lisäksi edellytämme kokemusta kiinteistönhuollon alalta, voimassa olevaa henkilöauton ajokorttia sekä oman auton käyttöä.

Työtehtäviin kuuluu kiinteistönhuolto- ja päivystystehtävät eri kiinteistöissä. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työ alkaa helmikuulla 2019. Työssä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Hakemus ja cv tulee jättää 21.1.2019 klo 15.00 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi. Sähköpostin aiheeksi 'Hakemus - kiinteistönhoitaja'.

Edelliset hakemukset (ajalta 19.1. - 12.2.2018 ja 26.10. - 19.11.2018) otetaan huomioon.

Lisätietoja

http://www.kittila.fi

Lisätietoja antaa rakennusmestari Lauri Hettula, puh. 0400 943 634 tai sähköposti: lauri.hettula(at)kittila.fi.

Kittilän kunta

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan