Kiinteistönhoitaja - Kustavin kunta

Kiinteistönhoitaja - Kustavin kunta

Kustavin kunta julistaa haettavaksi kiinteistönhoitajan toimen.

Kiinteistönhoitajan keskeisiin tehtäviin kuuluvat kiinteistöjen sekä viher- ja katualueiden huolto- ja kunnossapitotyöt. Lisäksi kiinteistönhoitajalle kuuluu vesi- ja viemäriverkoston valvonta- ja kunnossapitotöitä, jonka vuoksi kiinteistötekniikan sekä vesi- ja viemäriverkoston laitteiden tuntemus on edellytyksenä toimeen, samoin kun oman auton käyttö. Työnkuva on hyvin laaja ja vaihteleva, jonka vuoksi toivomme joukkoomme aktiivista henkilöä, joka pärjää myös itsenäisesti työtehtävien parissa.

Kustavin kunnan tekninen toimi koostuu tällä hetkellä viidestä henkilöstä. Pienessä organisaatiossa pääset tekemään monipuolisesti eri tehtäviä ja tarjoamme ainutlaatuisen työskentely-ympäristön saaristossa. Teknisen toimen tehtävät elävät tällä hetkellä voimakasta muutosvaihetta ja toivomme sinun olevan innokkaasti kehityksessä mukana.

Hakijalta toivomme Kustavin kunnan alueen paikallistuntemusta sekä riittävää käytännön kokemusta rakennustöistä sekä LVI-huollosta. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.kustavi.fi

Rakennustarkastaja Meri-Tuuli Ojala, 0500740006

Kustavin kunta, Tekninen toimi
Osoite: Keskustie 7, 23360 Kustavi

Kustavi on merellinen kunta Saaristomeren syleilyssä. Kaunis luonto, puhdas ja turvallinen asuinympäristö sekä laadukkaat ja toimivat peruspalvelut tekevät kunnastamme viihtyisän. Kustavin kunta on tehnyt suunnitelmallisesti työtä kunnan kehittämiseksi, meillä on mm. maksuton varhaiskasvatus sekä tuloveroasteemme on kilpailukykyinen, 18,5 %. Kesäisin väkilukumme moninkertaistuu kesäasukkaiden saapuessa saaristoon.

Tutustu työnantajaan