Kiinteistönhoitaja - Hailuodon kunta

Kiinteistönhoitaja - Hailuodon kunta

Sinustako kiinteistöhoitaja Hailuotoon?

Haemme Hailuodon kunnan teknisiin palveluihin kiinteistönhoidon ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työskentely-ympäristön ja mahdollisuuden päästä tekemään monipuolisesti erilaisia kiinteistönhoidon tehtäviä.

Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen valvonta-, huolto- ja hoitotehtävät sekä kiinteistöjen kunnossapitoon liittyvät korjaus- ja kunnostustyöt, alueiden ja satamien hoito, ulkoaluetyöt ja lämpölaitoksenhoitajan tehtävät.

Lämpölaitoksenhoitajana vastaat kokonaisvaltaisesti lämpölaitoksen ja siihen liittyvien varavoimalaitteistojen häiriöttömästä toiminnasta. Työ sisältää mm:
- hakkeen tilauksen, hakkeen kosteuden ja painon mittaamisen sekä raportoinnin ja hakkeen varastoinnin organisoinnin
- hakekattilan toiminnan valvonnan ja säädöt
- mahdollisten hälytysten kuittaamisen ja vikojen korjaukset / korjausten tilaamisen
- hakekattilan ja kaukolämmön tuottoon liittyvien varavoimien huollot ja kunnossapidon sekä lämpölaitoksen siisteydestä huolehtimisen
- lämpölaitoksen sekä kaukolämmön tuottamisen raportoinnin.

Työskentelet kokemuksen tuomalla varmuudella, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle tuttua. Sinulla on kokemusta kiinteistönhoidon työtehtävistä, osaat ajaa työkoneita, tunnet talotekniikkaa ja olet valmis oppimaan uutta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on kiinteistönhoitajan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva tutkinto sekä vähintään 1-5 vuoden työkokemus vastaavista (kiinteistönhoito tai muut soveltuvat) tehtävistä. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävässä noudatetaan kunnallista teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS).

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi/tyoavain/237128. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Monetra Oy/Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90140 Oulu. Hakemukset on toimitettava 26.6.2019 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.hailuoto.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat kiinteistöpäällikkö Sami Kauppila, p. 040 6835 750 ja tekninen johtaja Markku Maikkola, p. 044 4973 510. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@hailuoto.fi.

Hailuodon kunta, Tekniset palvelut
Osoite: Luovontie 176, 90480 Hailuoto

Hailuoto on maaseutumainen ja idyllinen Perämeren saaristokunta Pohjois-Pohjanmaalla. Saari on tunnettu ainutlaatuisesta luonnostaan ja kulttuurimaisemastaan. Marjaniemi ja sen maamerkki majakka kutsuu luokseen ympäri vuoden kulkijoita läheltä ja kaukaa. Perinteisen pienen kunnan keskus palveluineen luo viihtyisän elinympäristön kaikille, jotka etsivät maaseudun rauhaa. Merimatkan päässä on ison kaupungin palvelut ja kansainväliset yhteydet tavoittaa Oulun lentokentältä.
Hailuoto on savuton kunta.

Tutustu työnantajaan