Kiinteistönhoitaja - SASKY koulutuskuntayhtymä

Haemme Sasky koulutuskuntayhtymän Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitokseen kiinteistönhoidon ammattilaista määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään monipuolisesti erilaisia kiinteistönhoidon tehtäviä.
Työ alkaa 26.8.2019 tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.7.2020 saakka. Sijoituspaikka on Sastamala.
Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen valvonta-, huolto- ja hoitotehtävät, kiinteistöjen kunnossapitoon liittyvät korjaus- ja kunnostustyöt sekä alueiden hoito ja ulkoaluetyöt.

Työskentelet kokemuksen tuomalla varmuudella, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Olet asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on kokemusta kiinteistönhoidon työtehtävistä, osaat ajaa työkoneita, tunnet talotekniikkaa ja olet valmis oppimaan uutta.
Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on kiinteistönhoitajan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva tutkinto sekä työkokemus vastaavista tehtävistä. Työ edellyttää B-ajokorttia ja traktorin ajotaitoa sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Sinulla on myös perustason ATK-taidot.

Lisätietoja antaa rehtori Jarkko Vuori p. 044 7554433

SASKY koulutuskuntayhtymä, Sastamalan oppilaitokset
Osoite: Sasky / Kosol, Tulluntie 30, 38100 Sastamala

SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

Tutustu työnantajaan