Kiinteistönhoitaja - Hattulan kunta

Kiinteistönhoitaja - Hattulan kunta

Hattulan kunnan Tekninen toimiala hakee
KIINTEISTÖNHOITAJAA

Kiinteistönhoitaja vastaa kunnan omistamien kiinteistöjen ylläpidosta. Tehtäviin kuuluu kiinteistöjen pienkorjaukset, huollot ja korjaukset sekä ulkoalueiden hoitotyöt. Kiinteistönhoitaja osallistuu kiinteistöpäivystykseen vuorollaan. Nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja teknisten laitteiden tuntemus on tehtävässä ehdottomasti eduksi.

Sinulla on omatoiminen työote ja toimit hyvin sekä itsenäisesti että tiimissä. Toivomme aiempaa kokemusta kiinteistönhoitajan työstä ja arvostamme kiinteistönhoitajan ammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta esimerkiksi LVI- tai sähköpuolelta. Sinulla on käytännön atk-taidot, sillä tehtävässä käytetään sähköistä huoltokirjaa. Ajokortti on tehtävässä välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Sinulla on vahva työmoraali ja halu tuottaa asiakkaallemme parasta mahdollista palvelua.

Tarjoamme vakituisen työn ja osaavan tiimin tuen

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen sopimuksen mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee lähettää 30.9.2019 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn kautta.
.
Lisätietoja toimesta antaa kiinteistöhoidon vastaava Ari Järvi 050 3548 736 tai viikot 35-38 projektijohtaja Liisa Jokinen 050 3037 310

Lisätietoja

http://www.hattula.fi

kiinteistöhoidon vastaava Ari Järvi 050 3548 736 tai viikot 35-38 projektijohtaja Liisa Jokinen 050 3037 310 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@hattula.fi

Hattulan kunta, tekninen toimiala
Osoite: Hattula

Vanajaveden äärellä Kanta-Hämeessä sijaitsevassa Hattulassa on noin 9500 asukasta. Olemme osa Suomen kasvukäytävää, jolle merkittävä osa Suomen bruttokansantulosta, väestöstä ja elinkeinoelämästä keskittyy. Kuntaa halkovat niin valtatie 3 kuin pääratakin. Matkaa Helsinkiin on 110km, Tampereelle 70km ja Hämeenlinnaan 10km. Hattulan kunta on savuton työnantaja ja meillä palvelee noin 400 vakituista työntekijää. Arvojamme ovat taloudellisuus, itsenäisyys ja yhteisöllisyys.

Tutustu työnantajaan