Kiinteistönhoitaja - Raahen kaupunki

Raahen kaupungin teknisessä keskuksessa on avoinna

KAKSI (2) KIINTEISTÖNHOITAJAN TOINTA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Työskentelykenttänä ovat Raahen kaupungin omistamat kiinteistöt, etenkin koulut ja päiväkodit sekä virastot.

Toimeen valittavan koulutusvaatimuksena on kiinteistönhoitajan/lvi-alan tutkinto. Lisäksi edellytetään vähintään B-ajokortti ja voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti. Kiinteistönhoitajalta edellytetään valmiutta osallistua kiinteistöhoidon päivystykseen.

Hakijalle katsotaan eduksi rakennusalan ja/tai lvia-alan työkokemus ja työskentely koulu- ja päiväkotiympäristössä. Tehtäväkokonaisuus sijoittuu koko Raahen kaupungin alueelle.

Työaika on 38,75 h/vk, palkkaus TTES:n mukainen. Toimet täytetään 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on 4 kuukautta.

Hakemus pyydetään lähettämään sähköisesti 31.12.2019 klo 12.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 262208). Hakemuksen liitteeksi tulee liittää CV. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.raahe.fi

Tutustu työnantajaan

talonsuunnitteluinsinööri Satu Kaipio puh 040 830 3172 ja rakennusmestari Timo Salonen 040 135 6942. Sähköposti: etunimi.sukunimi@raahe.fi

Raahen kaupunki, Rakennetun ympäristön lautakunnan alainen toimiala
Osoite: Varikkotie 5, 92100 Raahe

Raahe on noin 25 000 asukkaan hallitusti kasvava, viihtyisä, perheitä tukeva ja turvallinen kunta Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.