Kiinteistönhoitaja - Kaarinan kaupunki

Etsimme Kaarinan kaupungin Tila- ja ravintopalveluihin kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinteistönhoitajan työtehtäviin kuuluu ison koulukeskuksen kiinteistönhoidon tehtävät. Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen tutkinto. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi vankkaa taloteknistä osaamista ja atk-taitoja. Työ on kokopäivätyötä, mutta satunnaisesti voi olla myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Haemme tiimiimme oma-aloitteista, palvelualtista ja yhteistyökykyistä sekä koulutusmyönteistä henkilöä. Edellytämme työssä hyvää suomen kielen taitoa ja oman auton käyttömahdollisuutta.
Tehtävässä on 6kk koeaika.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jätä hakemuksesi jo tänään ja tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen ja osoittaa:, Kaarinan kaupunki/ tila- ja ravintopalvelut/ palvelupäällikkö Heidi Paju, Oskarinkatu 4, 20780 Kaarina, Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi
http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Juha Kilpinen
kiinteistönhoidon työnjohtaja
p.050 3732502
Heidi Paju
palvelupäällikkö
p. 050 373 2529
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen,
ota yhteys rekrytointisuunnittelijaan p. 050 314 6197

Tila- ja ravintopalvelut
Osoite: lautakunnankatu 1, 20780 Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.