Kiinteistönhoitaja - Forssan kaupunki

Kiinteistönhoitajan työtehtävinä ovat mm. tilapalvelun kiinteistönhoitajien tehtävät, kiinteistöihin liittyvät huolto- ja ylläpitotehtävät, pienet korjaukset ja asiakaspalvelutehtävät. Työtehtäviin sisältyy myös kiinteistöpäivystyksen tehtävät.

Tule töihin ammattitaitoiseen joukkoomme. Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi -sivustolla.

Lisätietoja

http://www.forssa.fi/asuminen-ja-ymparisto/tekniset-palvelut/tilapalvelu/

Tutustu työnantajaan

Harri Tuomola, käyttöteknikko, puh. 050 564 8770, harri.tuomola@forssa.fi
Jukka Perälä, kiinteistöpäällikkö, puh. 050 3549 917, jukka.perala@forssa.fi

Forssan kaupunki
Osoite: Turuntie 18, 30100 Forssa

Forssan kaupunki on lähes 17 000 asukaan kaupunki Kanta-Hämeessä. Olemme yksi Suomen lapsiystävällisimmistä ja järkivihreimmistä kaupungeista ja työllistämme kaupungin toiminnoissa noin 600 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin ja yhteistoimintaan, jotta koko henkilöstömme voisi tehdä oman työnsä hyvin. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Tilapalvelu järjestää kaupungin palveluyksiköiden käyttöön tarkoituksenmukaiset ja hyvätasoiset toimitilat tontteineen kilpailukykyiseen hintaan ja huolehtii kaupungin rakennusomaisuuden arvon säilyvyydestä ja tuottavuudesta.

Tilapalvelu ylläpitää ja vuokraa rakennettuja kiinteistöjä ja huoneistoja. Tilapalveluiden tavoitteena on toteuttaa energiatehokkuutta parantavia korjauksia ja investointeja. Korjaukset tehdään kunnioittaen vanhaa rakennustapaa.

Forssan kaupunki - Savuton työpaikka Forssan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Forssan kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta