Kiinteistönhoitaja - Hyrynsalmen kunta

Kiinteistönhoitaja toimii teknisten palveluiden alaisuudessa. Tehtävään sisältyy laaja-alaisesti kiinteistöjen huolinta, järjestelmien ylläpito sekä varallaoloon liittyvät tehtävät kuntakonserni yhtiöissä.

Tehtävän vaatimuksena on kiinteistönhoidon, sähkö- tai LVI-alan ammattitutkinto. Eduksi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä ja erilaisten työkoneiden käytöstä. Tehtävään valitulta edellytetään BC-ajokortti.
Arvostamme työkokemuksen ja koulutuksen lisäksi teknistä näkemystä, oma-aloitteellisuutta, joustavuutta ja vastuullista suhtautumista työhön.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön TS virka - työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika 4 kk. Toimi tulee vastaanottaa 4.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelunkautta. Hakemukseen on liitettävä CV tai ansioluettelo. Ellei sähköinen hakemus ole mahdollinen, tällöin hakemus tulee toimittaa osoitteeseen Hyrynsalmen kunta Laskutie 1 89400 HYRYNSALMI, kiinteistönhoitaja, tekniset palvelut

Hakemukset liitteineen on jätettävä 2.8.2021 klo 15.00 mennessä.


Lisätietoja

http://www.hyrynsalmi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa teknisten palveluiden päällikkö Jouni Romppainen 044-7104421

Lisätietoja

Hyrynsalmen kunta, Tekniset palvelut hallinto

Hyrynsalmen kuntakeskus on kompakti kokonaisuus Kainuun maakunnassa valtatie 5:n varrella. Laaja, mutta väestöltään pieni (2300 as.) maaseutumainen kunta tarjoaa asukkailleen päivittäispalveluiden lisäksi erilasia harrastusmahdollisuuksia ja kulttuurielämyksiä ympäri vuoden. Hyrynsalmi on tunnettu omaleimaisista tapahtumista ja matkailusta. Vuosittain Hyrynsalmella järjestetään mm. suopotkupallon ja umpihankifutiksen MM-kisat. Hyväntuuliset kuntalaiset ja kattavat palvelut ovat keskittyneet keskustaajamaan ja kiireettömät mökkiläiset ja monipuoliset matkailupalvelut Ukkohallan matkailukeskuksen ympäristöön. Hyrynsalmen kunta työllistää noin 90 henkilöä ja on Kainuun sote:n kanssa kunnan suurin työnantaja. Kunnan elinvoimaa tukevat myös matkailun lisäksi metsätalous, liikenne sekä biotalous. Hyrynsalmi on myös Suomen eteläisin poronhoitokunta.

Motivoitunut ja osaava henkilöstö on kuntamme tärkein voimavara, rento ja idearikas työyhteisö jokaisen työpäivän perusta. Työssä jaksamista tuetaan ePassilla ja järjestämällä virkistyspäiviä. Ystävällinen ja kannustava työyhteisö odottaa juuri sinua!


Osoite: Laskutie 1, 89400 Hyrynsalmi

Sinulle suositellut työpaikat