Kiinteistönhoitaja - Ikaalisten kaupunki

Haemme Ikaalisten kaupungin teknisiin palveluihin

Kiinteistönhoitajaa

Kiinteistönhoitaja työskentelee kaupungin kiinteistöissä huolehtien niiden huolloista ja kunnossapidosta itsenäisesti. Työtehtävät ovat monipuolisia ja haastavia. Lisäksi kiinteistönhoitaja osallistuu kiinteistöpäivystykseen.

Kiinteistönhoitajalta edellytetään kiinteistöalan koulutusta (kiinteistönhoito, rakennus, LVI tai sähkö), vähintään 5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, oma-aloitteellisuutta, vastuuntuntoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Kiinteistönhoitajan tulee olla suomen kielen taitoinen.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii aloitteellisuutta, avoimuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä ja täsmällisyyttä. Kiinteistönhoidon ohjelmien ja yleisten toimisto-ohjelmien osaamista.

Työn hoitaminen alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Ikaalisten kaupunki on savuton työpaikka. Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Haku tapahtuu sähköisesti kuntarekry.fi -palvelussa. Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa kuntarekry.fi kautta 6.8.2021 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 9.7.2021 asti:
Rakennuspäällikkö Jari Kohtanen, puh 044 730 1245

Lisätietoja

http://www.ikaalinen.fi
http://www.ikaalinen.fi/asuminen-ja-ymparisto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa 9.7.2021 asti:
Rakennuspäällikkö Jari Kohtanen, puh 044 730 1245

Lisätietoja

Ikaalisten kaupunki, Tekniset palvelut
Osoite: Kolmen airon katu 3, 39500 Ikaalinen

Sinulle suositellut työpaikat