Kiinteistönhoitaja - Parikkalan kunta

Parikkalan kunnan teknisellä toimella on haettavana määräaikainen kiin-teistönhoitajan toimi. Pääasiallinen paikka on Kirjolan koulu. Tehtäviin sisältyy tarvittaessa velvollisuus osallistua kiinteistöjen ja laitosten varallaoloon.

Toimi on aluksi määräaikainen 31.3.2022 saakka ja mahdollisesti muuttuu tämän jälkeen toistaiseksi voimassa olevaksi toimeksi.

Tehtävien hoito edellyttää ajokorttia, hyvää yhteistyökykyä, tunnollisuutta sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön.

Kiinteistönhoitajan tehtäviin kuuluu määräaikaistarkastukset, pienet huollot ja korjaukset sekä lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmen valvonta ja tarvittavat säädöt. Myös ulkoaluetyöt eli pihojen puhtaanapito ja viheralueiden hoito, lumityöt ja hiekoitus kuuluvat kiinteistönhoitajan valvottaviin tehtäviin.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät voimassa olevan kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan (TS). Tehtävään sovelletaan koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän vastaanottamisesta.

Kirjalliset hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa pe 29.10.2021 klo 10.00 mennessä osoitteella: Parikkalan kunta, Harjukuja 6, 59100 Parikkala tai sähköpostilla kunta@parikkala.fi. Kuoreen merkintä Kiinteistönhoitaja.

Lisätietoja

http://www.parikkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rakentamispäällikkö Vesa Berg, p.040 653 1513,
vesa.berg@parikkala.fi

Lisätietoja

Parikkalan kunta

Parikkala - Parasta yhdessä

Parikkalan kunnan vetovoima perustuu monipuoliseen yritystoimintaan ja kattavaan palvelutarjontaan, jossa kuntalainen on asuinpaikastaan riippumatta keskiössä. Kunnan vahvuuksia on sen luonto, talous ja turvallisuus.


Osoite: Harjukuja 6, 59100 Parikkala
Parikkalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat