Skip to main content
test

Tulet toimimaan päivittäin perinteisissä kiinteistönhoito- ja ulkoaluetöissä alati kasvavien tietoteknistä ja teknistä osaamista vaativien tehtävien saralla sekä teknisessä päivystyksessä muiden kiinteistönhoitajien kanssa.

Arvostamme monipuolista osaamista kiinteistöjen kunnossapidon eri tehtävistä. Sinulta onnistuu pienemmät remontit, korjaukset ja ennakoivat huoltotoimet.
Mikäli olet oma-aloitteinen ja sekä omaat oikean asenteen työhön ja työn tekemiseen ja haluat olla mukana kehittyvässä kunnossapidon tiimissä, olet etsimämme henkilö.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva teknisen alan ammatillinen koulutus tai ammattitutkinto.

Palkka ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Työn aloitus 1.10.22 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Työnjohtaja Risto Lehtinen 0447151311.

Hakemukset kuntarekry.fi -palvelun kautta 31.8.2022 mennessä.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työnjohtaja Risto Lehtinen 044 7151 311

Lisätietoja

Tekninen toimi, Tilapalvelu

Virrat on monipuolinen kaupunki Ylä-Pirkanmaalla. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä. Tärkeintä meille on ihmisen, yritysten ja ympäristön hyvinvointi. Haluaisitko Sinä olla yksi meistä?


Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat