Skip to main content
test
Kiinteistönhoitaja - Sipoon kunta

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto tarjoaa kuntalaisille viihtyisän, turvallisen ja toimivan elinympäristön rakennuttamalla ja ylläpitämällä kunnallistekniikkaa ja toimitiloja. Toimitilat - yksikön vastuulle kuuluu kunnan toimitilat kuten koulut, päiväkodit, terveysasemat ja kulttuurirakennukset.

Haemme nyt joukkoomme KIINTEISTÖNHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen 3.10. alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinteistönhoitajana työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi koulujen, päiväkotien ja hallinnon kiinteistöjen tekniikan ylläpito, pieniä huolto- ja korjaustöitä sekä piha-alueiden hoitoa. Tehtävän hoitaminen vaatii itsenäistä ja vastuullista työotetta. Työyhteisö ja esihenkilöt auttavat arjen askareissa. Asiakastyö on tärkeässä osassa ja siksi odotamme sinulta hyvää palveluasennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinulle on tuttuja nykyaikaiset sähköiset huoltokirjat, talotekniikan järjestelmät ja olet valmis oppimaan uutta. Sipoon kunta arvostaa kehitysmyönteisyyttä ja tukee itsensä kehittämistä esim. järjestämällä koulutuksia henkilökunnalle.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on kiinteistönhoitajan perustutkinto tai muu soveltuva alan/tekninen tutkinto, tai riittävä, soveltuva työkokemus alalta. B-ajokortti on työssä välttämätön.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS:n) mukaisesti. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Hakemukset pyydetään jättämään 27.9.2022 kello 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/tyo/uratarinoita/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä eteenpäin antaa kiinteistönhoidon esimies Anssi Kilpeläinen, puh. +358505358167 tai anssi.kilpelainen(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Tekniikka- ja ympäristöosasto, Toimitilat

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Martinkyläntie 94, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat