Skip to main content
test

Kiinteistönhoitajan toimi tulee sijoittumaan tilapalveluiden vastuualueelle. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat tilapalveluiden vastuulla olevien kiinteistöjen huolto, pienet rakennus- sekä korjaustoimenpiteet ja muut kiinteistönhoidon tehtävät.

Toimen kelpoisuusehtona on kiinteistönhoidon perustutkinto tai muu teknisen alan tutkinto. Tehtävän hoitoon edellytetään ajo-oikeutta (vähintään B-luokan ajokortti) sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Toimi täytetään toistaiseksi. Palvelusuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS). Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa 31.5.2023 klo 23.59 Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo. Hakuaikaa jatkettu.

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinteistötyönjohtaja Pekka Sipola, puh. 040 521 3340, pekka.sipola@sodankyla.fi
Tilapalvelupäällikkö Ville Pyhäjärvi, puh. 040 197 5846, ville.pyhajarvi@sodankyla.fi

Lisätietoja

Tekniset palvelut

Sodankylä on runsaan 8000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka. Lisätietoja: www.sodankyla.fi ja www.visitsodankyla.fi.


Osoite: Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä
Sodankylän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat