Kiinteistönhoitaja, käyttötekniikka - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme Teknisten- ja huoltopalvelujen tulosalueelle kiinteistönhoitajaa käyttötekniikkaan.

Tehtävän toimenkuvaan kuuluu vastata VSSHP:n kiinteistöjen kunnossapidosta. Kiinteistönhoitajan tehtäväalueina ovat kiinteistön muutos- ja korjaustyöt, maalaus- ja pintakäsittelytyöt, kalusteiden asennukset ja korjaukset, alueen opasteiden ylläpito, LVI-huoltotyöt, vesikattojen huoltotyöt, pihatyöt sekä muutot.

Tehtävässä tarvitaan asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä ja laaja-alaista tuntemusta kiinteistön hoidosta. Toimi on piirinlaajuinen ja ensisijainen toimipiste on Tyks Kirurginen sairaala.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva aikaisempi kouluasteinen tutkinto tai soveltuva ammattitutkinto.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

Toimeen valittavalle teetetään suppea turvallisuusselvitys.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat käyttöpäällikkö Sami Kariaho, p 050 527 5240 ja tekninen isännöitsijä Tapani Kosonen, p. 040 739 0172.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Teknisten- ja huoltopalvelujen tulosalue
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka