Kiinteistönhoitaja - Vihdin kunta

Haemme Infra- ja Tukipalveluiden Tilapalvelun kiinteistönhoitotiimiin kiinteistönhoitajaa.

Kiinteistönhoitaja toimii Vihdin kunnan toimitilojen kiinteistönhuolto- ja ylläpitotehtävissä, jossa pidetään yllä kiinteistöjen teknistä ja toiminnallista tasoa niin, että käyttäjillä on terveellinen, turvallinen, toiminnallisesti kunnossa oleva ja viihtyisä työympäristö.
Tavoitteena on pidentää kiinteistöjen käyttöikää ja vähentää peruskorjaustarvetta sekä käyttökustannuksia.

Työn edellyttämä ammatillinen koulutus: kiinteistönhoitajan perustutkinto tai työssä hankittu kiinteistönhoitoalan kokemus, yli 2 vuotta.
Muut LVISA- ja talotekniikan koulutukset ja tutkinnot sekä rakennusalan tutkinnot ovat tehtävässä eduksi.

Eduksi oleva muu koulutus: työturvakortti, EA-1 kortti, tulityökortti, paloilmoittimen hoitajan koulutus, väestönsuojan hoitajan koulutus, rikkakasvintorjuntakoulutus, tieturva-1 kortti ja henkilönostimen ajokortti. Osaaminen/tietämys kiinteistöjen rakenteista sekä LVI- ja sähköjärjestelmistä, rakennusautomaatiosta, kulunvalvonnasta, kameravalvonnasta yms. järjestelmistä sekä sähköisen huoltokirjan käytön hallinta.

Työn edellyttämät henkilökohtaiset taidot: suunnittelu-, järjestely- ja organisointikyky, oma-aloitteisuus, ongelmanratkaisutaidot ja ennakoiva työasenne sekä tietotekniset perustaidot. Sosiaaliset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, huomaavaisuus sekä tilanneymmärrys.

Työ edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ alkaa 15.11.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan Kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimusta (TTES) ja ennen tehtävän vastaanottamista on valitun esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 29.10.2021 klo 12.00 mennessä sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi

Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kunnossapitopäällikkö Kai Viherkanto, puh. 0500 818 030, sähköposti kai.viherkanto@vihti.fi tai tilapäällikkö Anna-Maria Kivikangas, puh. 050 574 1913, sähköposti anna-maria.kivikangas@vihti.fi

Lisätietoja

Vihdin kunta, Infra- ja tukipalvelut, Tilapalvelu

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1 140. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Asemantie 30, Nummela, 03101 Nummela

Sinulle suositellut työpaikat