Skip to main content
test
Kiinteistönhoitaja - Varkauden kaupunki

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Haemme nyt joukkoomme KIINTEISTÖNHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen, aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinteistönhoitajana työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi koulujen, päiväkotien ja hallinnon kiinteistöjen tekniikan ylläpito, pieniä huolto- ja korjaustöitä sekä piha-alueiden hoitoa. Tehtävän hoitaminen vaatii itsenäistä ja vastuullista työotetta. Työyhteisö ja työnjohto auttavat arjen askareissa. Asiakaspalvelu on tärkeässä osassa ja siksi odotamme sinulta hyvää palveluasennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan nykyaikaisten sähköisten huoltokirjojen ja talotekniikan järjestelmien tunteminen sekä hyvät ATK-taidot ja olet valmis oppimaan uutta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on kiinteistönhoitajan perustutkinto tai muu soveltuva alan/tekninen tutkinto, tai riittävä, soveltuva työkokemus alalta. B-ajokortti on työssä välttämätön.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS:n) mukaisesti. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Varkaudessa sinua odottaa rennon ilmapiirin lisäksi tiivis työyhteisö, hyvät edut ja sopivan kokoinen kaupunki. Varkaudella on sinulle tarjottavaa enemmänkin kuin vain työ!
Kiinnostuitko?

Tehtävää haetaan ensisijaisesti tämän ilmoituksen sähköisellä lomakkeella, johon on mahdollista liittää CV tai ansioluettelo sekä opinto- ja työtodistukset skannattuina.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Arttu Körkkö, työpäällikkö p. 044 444 2593 tai arttu.korkko@varkaus.fi
Markus Flink, rakennusmestari p. 044 444 2483 tai markus.flink@varkaus.fi
Merja Viitanen, tukipalvelupäällikkö p. 0400 329 928 tai merja.viitanen@varkaus.fi

Lisätietoja

Tekninen toimi Tukipalvelut

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.


Osoite: Ahlströminkatu 6, 78250 Varkaus
Varkauden kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat