Kiinteistöpäällikkö - Virtain kaupunki

Kiinteistöpäällikkö - Virtain kaupunki

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva teknisen alan ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkinto, rakennusmestari (amk) koulutus tai aikaisempi insinöörin / teknikon tutkinto (rakennus- ja/tai LVIS-tekniikka).

Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusalan monipuolista käytännön johtamisen rutiinia ja työkokemusta korjaushankkeiden suunnittelun, rakennuttamisen ja teknisen isännöinnin vaativista tehtävistä, kiinteistötalouden osaamista (budjetointi, kustannusseuranta), hyvää MS Office -ohjelmien ja kiinteistöalan erityisohjelmistojen osaamista, sekä erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävä edellyttää myös hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja, asiakaslähtöistä asennetta sekä itsenäistä, joustavaa ja reipasta tuloshakuista asennetta työntekoon sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävään kuuluu mm.
- työnjohtotehtävät, työohjelman suunnittelu, toteuttaminen, toteutuman valvonta ja muutosten hallinta
- kilpailuttaminen ja hankinnat, hankkeiden rakennuttamistehtävät ja valvonta
- kiinteistönhoidon henkilöstön ja kumppaniverkoston ohjaus sekä
- kiinteistönhallinnan kehittäminen

Arvostamme ulospäin suuntautunutta toimintakulttuuria ja toimintaympäristöä, jossa seuraat myös aktiivisesti rakennusalan kehitystä, halua sitoutua ja osallistut mielelläsi kehityshankkeisiin.
- olet ansioitunut toteuttaja ja voit osoittaa hyvin hoidettua henkilöstöjohtamista ja hankkeiden toteutuksia
- vahva käytännön kokemus kiinteistöalan johtamisesta
- olet hankkinut suunnittelu- ja ACAD osaamista

Tarjoamme Sinulle:
- mielenkiintoisen ja motivoivan työn kehitykseen panostavassa organisaatiossa
- hyvän työyhteisön sekä vastuullisen ja haastavan työtehtävän
- mahdollisuuden kehittyä työurallasi

Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Raimo Pirhonen puh. 044 7151310

Virtain kaupunki, Tekninen toimi
Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Virrat on vireä jylhä luonnonkaunis 6800 asukkaan maaseutukaupunki Pohjoisella Pirkanmaalla. Olemme kehittyvä ja ketterä kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin ja sekä kuntalaisten että henkilöstön hyvinvointiin. Taloutemme on tasapainossa, strategianamme on kasvaa ja uudistua erityisesti digitalisaation keinoja hyödyntäen. Tarjoamme henkilöstöllemme mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Teknisen osaston palveluksessa työskentelee noin 80 henkilöä.