Kiinteistöpäällikkö - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin teknisessä toimessa on haettavana vakinaisesti täytettävä Kiinteistöpäällikön virka.

Kiinteistöpäällikkö vastaa Haapaveden kaupungin tilapalveluista, kiinteistöjen kunnossapidosta, rakentamis- ja rakennuttamistehtävistä, valvonnasta, ylläpidosta, huollosta ja kehittämisestä. Kiinteistöpäällikkö toimii teknisen johtajan sekä rakennustarkastajan sijaisena.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva rakennusinsinöörin tutkinto sekä perehtyneisyys talonrakennus/kiinteistötekniikan alalta. Eduksi luetaan kokemus rakennuttamistehtävistä sekä julkisista hankinnoista.

Arvostamme hyviä yhteistyö-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteistä toimintapaa.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä Haapaveden kaupungin työterveyshuollon antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi ilmoittaa palkkatoivomuksen.

Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Haku tapahtuu sähköisesti kuntarekry.fi -palvelussa. Hakuaika päättyy 28.2.2020 klo 15:00.

Lisätietoja antaa Tekninen johtaja Teemu Niemimäki puh. 0447591200, teemu.niemimaki@haapavesi.fi .

Lisätietoja

https://www.haapavesi.fi/

Tutustu työnantajaan

Tekninen johtaja Niemimäki Teemu, puh. 044 7591 200, teemu.niemimaki@haapavesi.fi

Haapaveden kaupunki, Tekninen
Osoite: Tähtelänkuja 1, 86600 Haapavesi

Haapavedellä on hyvä asua, elää ja olla.Luonnonläheisyys, hyvät asumisen mahdollisuudet ja laaja koulutus- ja palvelutarjonta luovat virikkeellisen ja turvallisen asuinympäristön.

Myös monipuoliset kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet luovat edellytykset hyvään elämiseen. Pieneksi kaupungiksi Haapavedeltä löytyvät suuren kaupungin liikunta- ja vapaa-ajanpalvelut.