Kiinteistöpäällikkö - Lapinlahden kunta

Uudestaan haettavaksi. Lapinlahden kunnan tekninen osasto hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen kiinteistöpäällikköä. Kiinteistöpäällikön tehtävät ovat monipuoliset sisältäen kiinteistökeskuksen alaiset toiminnot kiinteistönhoidon, kunnossapidon, rakennuttamisen ja siivouspalveluiden saralla.

Kiinteistöpäällikkö vastaa kiinteistökeskus tulosalueesta ja johdettavana on kaikkiaan reilun kolmenkymmenen henkilön joukkue.

Tehtäviin kuuluu myös Lapinlahden kunnan toimitilaosakeyhtiön Viitostien Ykköstilat Oy:n ja Kaskihovi Oy:n kiinteistön hoidon ja rakennuttamisen tehtäviä.

Kiinteistöpäällikkö toimii tarvittaessa teknisen johtajan sijaisena.

Tehtävien hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää kelpoisuusvaatimusten täyttymisen lisäksi hyvää tietotekniikan hallintaa ja suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä.
Eduksi katsomme kokemuksen rakentamisesta sekä kiinteistönhoitotehtävistä, kokemuksen julkishallinnosta, esimiestehtävistä sekä aiemman kokemuksen kiinteistöpäällikön tehtävistä. Tehtävien hoitaminen vaatii oman auton käyttöä.
Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan ja lisäksi suoritettu huumetesti.

Hakemukset kuntarekryn kautta 6.10.2021 mennessä. Haastattelut suoritetaan viikoilla 41-42.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tekninen johtaja Rami Linna, 040 488 3701, rami.linna@lapinlahti.fi

Lisätietoja

Lapinlahden kunta, Tekninen osasto

Lapinlahden kunta on tulevaisuuteen uskova, vireä noin 9400 asukkaan kulttuuri- ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Lapinlahden kunta sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien, 5-tien ja Savon radan varrella Ylä-Savossa. Laajakaistayhteydet kattavat lähes koko kunnan. Lapinlahden kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Asematie 4, 73100 Lapinlahti

Sinulle suositellut työpaikat