test
Kiinteistöpäällikkö - Haapajärven kaupunki

Haapajärven kaupunki hakee kiinteistöpäällikköä

Kiinteistöpäällikön tehtäviin kuuluu johtaa kaupungin tilapalveluita sekä vastata kaupungin omistamien ja käytössä olevien tilojen hallinnoimisesta, budjetoinnista, ylläpidosta ja korjauksista. Vastaat tehtävässäsi kiinteistöjen toimintavalmiudesta ja kiinteistöpalveluiden kehittämisestä.

Kiinteistöpäällikkö on yksikkönsä esimies ja hän toimii vastuualuetta koskevien asioiden valmistelijana sekä tarvittaessa teknisen johtajan sijaisena.

Tilapalveluilla on hallinnoitavia tiloja yhteensä hiukan yli 50 000 m2. Korjaus- ja kunnossapitoinvestointeja tehdään vuosittain vajaalla miljoonalla eurolla. Lisäksi kaupungilla on lähivuosien investointiohjelmassa yli 20 milj.euron edestä uudisrakennushankkeita, mm. terveyskeskuksen laajennus, keskustan uusi alakoulu, liikuntasali, keskuskeittiö ja päiväkoti.

Arvostamme aktiivista, asiakassuuntautunutta ja määrätietoista työskentelytapaa sekä taitoa toimia itsenäisesti ja päättäväisesti monimuotoisessa asiakaskentässä. Toivomme hakijoilta vahvaa kokemusta kiinteistöjen ylläpidosta, budjetoinnista, rakentamisesta ja esimiestehtävistä.

Hankintalain tuntemus ja kokemus kilpailuttamisesta ovat merkittäviä etuja viran hoidossa. Töitäsi helpottamaan tarjoamme käyttöösi nykyaikaisen tietotekniikan ja ohjelmistot, joita ovat mm. Microsoft 365, Dynasty, Autocad, Granlund Manager ja Cloudia. Näiden hallitseminen kuuluu luonnollisesti osaamisalueeseesi. Kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva insinöörin tutkinto tai rakennusmestarin koulutus ja riittävä kokemus alalta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Soveltuvuuskokeet voidaan järjestää tarvittaessa. Suppea turvallisuusselvitys on tehtävässä toimimisen edellytys. Viran hoitaminen edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.


Lisätietoja

https://www.haapajarvi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

VS. tekninen johtaja Jouni Laajala. p. 044 4456 147 jouni.laajala@haapajarvi.fi

Lisätietoja

Haapajärven kaupunki

Suomen Virallinen Teekaupunki, Haapajärvi, on paljon muutakin! Juuri sopivan kokoinen kaupunkimme tarjoaa turvallisen ja yhteisöllisen elinympäristön, toimivat palvelut ja erinomaiset harrastusmahdollisuudet. Kaupunkimme tunnetaan upeista retkeily- ja luontokohteistaan. Yritystoiminta on vireää ja erikoisliikkeiden palvelut ovat monipuolisia. Tee Oikein - tule rakentamaan kanssamme entistäkin parempaa Haapajärveä!

Haapajärven kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Sinulle suositellut työpaikat