test

Salon kaupungin tilapalvelut hakee kiinteistöpäällikköä


Tilapalvelut vastaa Salon kaupungin omistamien kiinteistöjen huolto-, kunnossapito- ja korjaustoimista sekä rakennuttamistehtävistä. Tilapalvelut jakautuu talonsuunnittelun, kiinteistöjen huolto- ja kunnossapidon sekä vuosikorjausten osastoihin. Henkilöstön kokonaisvahvuus on vajaat 50 henkilöä, joista esimiestehtävissä toimii seitsemän henkilöä. Kiinteistöhuolto hoidetaan pääasiassa omin voimin. Hoidettavana oleva kiinteistömassa on vajaat 270.000 krsm2 ja rakennusten lukumäärä on kaikkiaan noin 350. Tyhjilleen ja käyttöä vaille jäävistä kiinteistöistä pyritään aktiivisesti pääsemään eroon.
Kiinteistöpäällikkö toimii suoraan kaupunkikehitysjohtajan alaisena ja johtaa tilapalveluja, joka kuuluu kaupunkikehityslautakunnan alaisuuteen.
Kiinteistöpäällikön vastuulla on tilapalvelujen strategian suunnittelu, kokonaisuuden hallinta sekä asetettujen taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden toteuttaminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta tai korkeakoulututkinto soveltuvalta tekniikan alalta.

Edellytämme hyvää käytännön työkokemusta, kunnallishallinnon tuntemusta, talous- ja henkilöstöhallinon osaamista, ammattialakohtaista lainsäädännön tuntemusta.

Arvostamme itsenäistä päätöksentekokykyä, innovatiivista kehittämisotetta, strategista osaamista sekä prosessien ja kokonaisuuksien ymmärtämistä ja hallintaa.


Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluja, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Palkkaus on teknisten sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtaisen palkan 4190 €/kk lisäksi sinulle maksetaan työkokemukseen perustuvaa lisää (max. 8%) työehtosopimuksen mukaisesti sekä 6 kuukauden jälkeen henkilökohtaista palkanlisää.

Virkasuhde alkaa sopimuksen mukaan.
Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.
Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / kiinteistöpäällikkö. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 4.2.2022 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunkikehitysjohtaja Mika Mannervesi, 0447785001.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Tilapalvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Satamakatu 9, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat