Skip to main content
test

Etsimme Hyrialle kiinteistöpäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2024 alkaen (tai sopimuksen mukaan).

Hyria on monialainen toisen asteen ammatillinen oppilaitos joka tarjoaa lisäksi myös muun muassa nuorten ja aikuisten kuntouttavaa työtoimintaa sekä maahanmuuttajakoulutusta. Hyrialla on omia kiinteistöjä kuusi kappaletta ja niillä lämmitettyjä rakennuksia 30. Sijainteina näille ovat Riihimäki sekä Hyvinkää. Omien kiinteistöjen lisäksi toimintaa on vuokratiloissa useilla muilla paikkakunnilla.

Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta itsenäistä työotetta; sinun tulee olla kykeneväinen oman työn sujuvaan johtamiseen ja tulet olemaan vastuussa oman työviikkosi rakenteen muodostumisessa. Tulet olemaan vastuussa projektien vetämisestä Hyriassa, varmistat laadun tilaajan hankkimille töille ja toimit Hyrian edustajana projekteissa.

Tärkeimpiin työtehtäviisi tulee lukeutumaan muun muassa vanhan rakennuskannan ylläpito, kiinteistöhallinnan suunnittelu ja sen organisointi, asiantuntijatuki päätöksentekoon esimerkiksi kustannusarvioiden muodossa sekä muita hallinnollisia tehtäviä, kuten esimerkiksi oman vastuualueen laskujen tarkastusta ja projektikohtaisia kilpailutuksia. Olet lisäksi vastuussa oman vastuualueen budjetoinnista. Sinulla ei tule olemaan esihenkilövastuuta.

Mitä edellytämme sinulta?

• Kokemusta rakennusvalvonnasta ja työkokemusta rakennusalalta vähintään 10 vuoden ajalta • Työmaakokemusta uudisrakentamista ja erityisesti korjausrakentamisesta • Valvontakokemusta ja kokemusta projektien läpiviennistä • Kykeneväisyyttä tuottamaan asiantuntijuutta hyvää tietoa päätöksenteon tueksi • Valmiutta tehdä ratkaisuesityksiä ja -selvityksiä, joilla asioita voidaan perustella myös alaa tuntemattomille • Kehittämismyönteistä otetta työskentelyyn • Verkosto-osaamista eli kykyä koota oikeat ja osaavat tekijät projektien ja kiinteistöjen elinkaaren eri vaiheisiin, kuten suunnittelu, toteutus, valvonta, ylläpidon suunnittelu, ylläpitokorjaukset

Mitä tarjoamme sinulle?

• Loistavat henkilöstöedut, kuten Smartum-edun, työterveyshuollon ja työhyvinvointitoiminnan. • Mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn ja joustavaan työaikaan. • Loistavan ja monipuolisen tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. • Mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa pääset vaikuttamaan Hyrian kiinteistöjen tulevaisuuteen.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan (hallinto- ja tukipalveluhenkilöstö). Voit esittää myös oman palkkatoiveesi. Tehtävässä on koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan. Hyria on oppilaitos ja samalla myös työpaikka, jossa opiskelijoita on työssäoppimassa pääsääntöisesti kaikissa hallinto- ja tukipalveluissa. Opiskelijoiden ohjaustehtävät kuuluvat osana jokaisen hyrialaisen työhön.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi/urat
http://www.hyria.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytoinnin suorittaa Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy, joka on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Lisätietoja sähköpostitse prorekrytointi@henkilostomestarit.fi otsikolla Kiinteistöinsinööri. Huomioithan, että potentiaalisia hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja avoin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Hyria, Johdon palvelut, Toimitilapalvelut

Hyriasta saat taitoja, joilla muutat maailmaasi. Me lupaamme älykkäimmät ja kyvykkäimmät palvelut onnistumiseen. Koulutamme ja valmennamme, jotta asiakkaillamme olisi enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään sekä vahvistamme työllisyyttä. Tunnetuinta toimintaamme on toisen asteen ammatillinen koulutus. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Liity Hyrian heimoon!


Osoite: Teollisuuskatu 22a, 11100 Riihimäki
Hyria - Savuton työpaikka Hyria - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat