Skip to main content
test
Kiinteistöpäällikkö, tekniset palvelut - Haapajärven kaupunki

Haapajärven kaupunki hakee kiinteistöpäällikköä vakinaiseen virkasuhteeseen. Hakuaikaa 31.3.2023 klo 16:00 saakka.

Kiinteistöpäällikkö johtaa kaupungin tilapalveluita sekä vastaa kaupungin omistamien ja käytössä olevien tilojen hallinnoinnista, budjetoinnista, ylläpidosta ja korjauksista. Kiinteistöpäällikkö on yksikkönsä esimies ja toimii vastuualuetta koskevien asioiden valmistelijana sekä tarvittaessa teknisen johtajan sijaisena. Arvostamme aktiivista, asiakassuuntautunutta ja määrätietoista työskentelytapaa sekä taitoa toimia itsenäisesti ja päättäväisesti monimuotoisessa asiakaskentässä.

Toivomme hakijoilta kokemusta kiinteistöjen ylläpidosta, budjetoinnista, rakentamisesta ja esimiestehtävistä. Hankintalain tuntemus, kokemus kilpailuttamisesta ja hyvät ict-taidot ovat merkittäviä etuja viran hoidossa. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on rakennus- tai talotekniikan insinöörin tai teknikon tutkinto.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Suppea turvallisuusselvitys on tehtävässä toimimisen edellytys. Viran hoitaminen edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tehtävään haetaan kuntarekryn kautta (hakuavain 496832).

Lisätietoja

http://www.haapajarvi.fi
http://www.visithaapajarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jouni Laajala p. 044 4456 147

Lisätietoja

Haapajärven kaupunki, Tekniset palvelut

Suomen virallinen Teekaupunki, Haapajärvi, on paljon muutakin! Juuri sopivan kokoinen kaupunkimme tarjoaa turvallisen ja yhteisöllisen elinympäristön, toimivat palvelut sekä erinomaiset harrastusmahdollisuudet. Haapajärvi tunnetaan upeista retkeily- ja luontokohteista. Yritystoiminta on vireää ja erikoisliikkeiden palvelut ovat monipuolisia.


Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Sinulle suositellut työpaikat