Kiinteistöpäällikön tehtäviin kuuluu kaupungin kiinteistöjen ylläpito, kunnossapito ja kiinteistöjen rakennus- ja peruskorjaushankkeiden käytännön hoitaminen ja paikallisvalvonta.

Valittavalta henkilötä edellytetään hyviä asiakaspalvelu sekä ATK-taitoja sekä kehittämisotetta toimialansa tehtäviin. Kiinteistöpäällikkö toimii tarvittaessa myös rakennustarkastajan sijaisena.

Tehtävässä edellytetään lisäksi oman auton käyttömahdollisuutta työajoihin. Kiinteistöpäällikkö toimii kiinteistönhoitajien ja laitosmiesten esimiehenä.

Virassa on pätevyysvaatimuksena rakennusinsinöörin, rakennusmestari (AMK) tai
rakennusinsinööri (AMK) tutkinto ja käytännön kokemusta kiinteistöjen
ylläpidosta, rakentamisesta, suunnittelusta tai työmaiden valvonnasta. Virassa on 6 kuukauden koeaika. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Viran hakuaikaa on jatkettu. Aikaisemmin virkaa hakeneet otetaan automaattisesti huomioon ilman, että heidän tarvitsee hakea virkaa uudelleen.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Oulaisten kaupunki, tekninen keskus, Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tekninen johtaja Markku Ketonen, puh. 044 - 4793 250, markku.ketonen@oulainen.fi tai teknisen lautakunnan puheenjohtaja Antti Mäkelä puh. 044 - 2871 700

Lisätietoja

Oulaisten kaupunki, Tekninen keskus

Oulainen on n. 7400 asukkaan pirteä, nuorekas ja ystävällinen kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Keskustaamme hallitsee kaupungin halki virtaava Pyhäjoki, jonka hyvin hoidetuille rannoille on keskittynyt runsaasti palveluja. Keskustassa kaikki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä.


Osoite: Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen

Sinulle suositellut työpaikat