Kiinteistöpalveluvastaava - Riihimäen kaupunki

Kiinteistöpalveluvastaava toimii kaupungin kiinteistöpalveluista vastaavana henkilönä. Tehtäviin kuuluu toimia kiinteistönhoitajien esimiehenä ja vastata kaupungin kiinteistöjen LVIA-järjestelmien toimimisesta ja kehittämisestä.

Vakituisen toimen pätevyysvaatimuksena on soveltuva lvia-alan tutkinto tai vastaava (teknikko, insinööri amk, tms.) sekä riittävä kokemus kiinteistöpalveluiden hoitamisesta. Kokemus kunnallisesta toimintaympäristöstä ja julkisten rakennusten tehtäväkentästä ovat eduksi tehtävän hoitamisessa. Hyvät vuorovaikutustaidot, tietotekniset taidot, kehittämishalukkuus sekä hyvät suulliset ja kirjalliset taidot ovat välttämättömiä.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Hannu Mattila puh. 040 330 4872. Hakemukset ansioiluetteloineen osoitteeseen www.kuntarekry.fi 27.1.2021 mennessä tai osoitteella Riihimäen kaupunki, Teknisen palvelukeskuksen toimialue, Tilakeskus, V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Tekninen palvelukeskus, Tilakeskus
Osoite: V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki

Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupunki työllistää noin 1 500 kunta-alan ammattilaista. Haluamme palvella asiakkaitamme strategiamme mukaisesti rohkeasti, reilusti ja ripeästi. Meillä työskentely on sujuvaa ja voit hyödyntää käytössämme olevia useita työajan jouston mahdollisuuksia, kuten liukuvaa tai mobiilia työaikaa ja etätyömahdollisuutta. Koulutamme työntekijöitämme aktiivisesti ja olemme helposti saavutettavissa liikut sitten raiteilla tai pyörillä.

Meidän ajatuksemme Riihimäen kaupungilla on, että tulevaisuus syntyy kohtaamisista.

https://www.riihimaki.fi/palvelut/konserni-ja-hallintopalvelut/riihimaki-tyonantajana/

www.riihimaki.fi

www.facebook.com/riihimaenkaupunki

https://www.instagram.com/riihimaenkaupunki/

https://twitter.com/RiihimakiCity

linkedin.com/company/riihimaenkaupunki

Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka