Kiinteistösihteeri - Keuruun kaupunki

Kiinteistösihteeri - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupunki hakee teknisten palvelujen tilapalveluun

KIINTEISTÖSIHTEERIÄ

Pitkäaikaisen kiinteistösihteerimme jäädessä eläkkeelle, haemme Keuruun kaupungin teknisten palveluiden tilapalveluun ammattitaitoista ja kokenutta kiinteistösihteeriä.

Kiinteistösihteerin tehtäväkuvassa huomioidaan Keuruun kaupunkikonsernin kiinteistömassan kokonaishallinnointiin liittyvien tehtävien hoitaminen niiden tehtävien osalta, jotka soveltuvat kiinteistösihteerin osaamisalueelle.

Hakemamme henkilö on motivoitunut, innostunut ja positiivinen tekijä, joka suhtau-tuu avoimin mielin monipuolisiin tehtäviin. Et myöskään hätkähdä arjen vauhtia ja lennossa muuttuvia tilanteita. Olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, ahkerasti ja joustavasti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus -ja asiakaspalvelutaidot.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen sekä tekninen koulutus tai yleinen tekninen työkokemus ja aikaisempaa työkokemusta kiinteistösihteerin tehtävistä.
Toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä It-taitoja. Käytät sujuvasti Ms Office-ohjelmia ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Käytössämme on Pro Economica -taloushallinnon ohjelmisto. Lisäksi toivomme sinulta kokemusta sähköisestä huoltokirjasta sekä autoCAD osaamista.

Tarjoamme monipuolisen, itsenäisen ja vakituisen tehtävän hyvässä työyhteisössä. Perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme koulutusta tarpeen mukaan.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Toimen palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Työn aloittaminen tapahtuu viimeistään 1.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset toimitetaan 03.05.2019 klo 16 mennessä sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-järjestelmän kautta: www.kuntarekry.fi. Hakemuksen työavain on 228055.

Lisätietoja

https://www.keuruu.fi/
https://www.investkeuruu.fi/

Kiinteistöpäällikkö Hannu Pohjonen, p: 0400-848 139

Keuruun kaupunki, Tekniset palvelut
Osoite: Multiantie 5, Keuruu

Keuruun kaupunki sijaitsee läntisessä Keski-Suomessa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Keuruulla on hyvät palvelut ja turvallista asua. Keuruulla on n. 9.800 asukasta. Kaupungin talous on kunnossa ja kaupunki on investoinut viime vuosina voimakkaasti koulu- ja liikuntapaikkoihin.

Tutustu työnantajaan