Kiinteistösihteeri - Lahden kaupunki

Kiinteistösihteeri - Lahden kaupunki

Tule Lahden kaupungille KIINTEISTÖSIHTEERIKSI 5.8.2019 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen maankäytön ja aluehankkeiden vastuualueelle.

Maankäytön ja aluehankkeiden vastuualue on noin 75 henkilön aktiivinen ja yhteistyöhön panostava työyhteisö. Maankäyttö ja aluehankkeet vastaavat muun muassa kaavoituksesta, maapolitiikasta, paikkatiedoista ja kiinteistönmuodostuksesta.

Kiinteistösihteerin tehtävät koostuvat mm. asuntotoimen tehtävistä, maankäytön laskutuksesta, maaomaisuusrekisterin ja maaomaisuuskirjanpidon hoidosta, sopimusten, kilpailutusten ja päätösten valmistelutehtävistä sekä sähköisen arkiston ylläpidosta.

Tehtävään valittavalta edellytämme maanmittaustekniikan kartoittajan tai kaupallista tutkintoa ja/tai muuta vastaavaa tehtävänkuvaan liittyvää koulutusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä tietoteknisten perusohjelmien hallintaa. Lisäksi eduksi luetaan kokemus Trimble-, Dynastia ja SAP -ohjelmistojen käytöstä.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 27.5.2019 klo 15.00.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/palvelut/aluehankkeet, https://www.lahti.fi/palvelut/kaavoitus, https://www.lahti.fi/palvelut/tontit-ja-rakentaminen

Asuntosihteeri Mirja Karppinen (mirja.karppinen@lahti.fi) puh. 044 416 3538
Maankäyttöinsinööri Petri Solonen (petri.solonen@lahti.fi) puh. 050 398 5396
Kaupungingeodeetti Juha Helminen (juha.helminen@lahti.fi) puh. 050 387 8710

Lahden kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelualue
Osoite: Askonkatu 2, 15100 Lahti

120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.
Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 49 minuuttia.
Lahden kaupungilla työskentelee noin 3400 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan