Skip to main content
test
Kiinteistösihteeri: Joensuu; määräaikainen (id6194) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 30.5.2022 mennessä KIINTEISTÖSIHTEERIN tehtävän sijaisuus ajalle 1.8.2022-31.7.2023

Kiinteistösihteeri toimii kuntayhtymän rakennuttamis- ja vuokratilapalveluissa.

Kiinteistösihteerin tehtävät jakautuvat rakennuttamis- ja vuokratilapalvelujen kesken. Tehtäviin kuuluvat mm. pienten hankkeiden urakkakilpailutukset ja urakkasopimusten valmistelu, esityslistojen ja pöytäkirjojen valmisteleminen, rakennusohjelmien ylläpito, säilytettävien asiakirjojen arkistointi, vuokrasopimusten valmistelu, ulkoisten vuokrien laskutus ja laskujen käsittely. Kiinteistösihteeri toimii teknisen johtajan sihteerinä. Etsimme joukkoomme tiimipelaajaa. Omaat hyvät tietotekniset taidot ja hallitset yleisimmät toimistosovellukset.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mukavan ja kannustavan työilmapiirin sekä mielenkiintoisia työtehtäviä. Siun sotessa työskentelet osaavien työkavereiden ja esimiehen tukemana. Osaamisen lisäksi arvostamme positiivista ja itseohjautuvaa työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulu tai aikaisempi opistotasoinen tehtäviin soveltuva tutkinto tai vastaavan tasoista muulla tavalla hankittua osaamista.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektijohtaja Jari Kuokkanen, jari.kuokkanen@siunsote.fi tai tekninen johtaja Juha Tornberg, juha.tornberg@siunsote.fi

Tehtävää haetaan sähköisesti.

Joensuussa 4.5.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6194
  • 4.5.2022 - 30.5.2022 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Yhteystietomme

projektijohtaja Jari Kuokkanen, jari.kuokkanen@siunsote.fi tai tekninen johtaja Juha Tornberg, juha.tornberg@siunsote.fi

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat