Kiinteistösiivooja - Niiralan Kulma Oy

Kiinteistösiivooja - Niiralan Kulma Oy

Haemme osaavaan joukkoomme kiinteistösiivoojaa, joilla on tehtävään soveltuva koulutus tai vahva työkokemus. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Perehdytämme tehtävään, jonka jälkeen hakijan tulee hallita kiinteistöjen ylläpito- ja perussiivoustehtävät. Työ edellyttää yhteistyö- ja asukaspalveluhenkisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä atk:n perusohjelmien hallintaa. Työpiste sijaitsee Kuopiossa. Oma auto on välttämätön.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti Kuntarekry.fi palvelun kautta. Valintapäätöksestä ilmoitetaan kaikille hakijoille.

Lisätietoja

http://www.niiralankulma.fi

Tutustu työnantajaan

Päivi Nenonen, 0447655377, paivi.nenonen@niiralankulma.fi

Niiralan Kulma Oy
Osoite: Kuopio

Niiralan Kulma tuottaa asumispalveluja kuopiolaisille. Yli 60 toimintavuoden jälkeen yhtiön yli 6300 kodissa asuu noin 10 000 kuopiolaista. Oma henkilökunta rakennuttaa, korjaa, huoltaa, hoitaa, siivoaa, isännöi, palvelee asukkaat ja hoitaa talouden ja hallinnon. Henkilöstön viihtymisestä kertoo työntekijöiden vähäinen vaihtuvuus. Meillä vallitsee Niku-henki, joka kestää isältä tyttärelle. Nikun arvoja ovat yhteisöllisyys, asukaslähtöisyys ja taloudellisuus.