Kirjanpitäjä - Sulkavan kunta

Haemme kirjanpitäjää talous- ja henkilöstöhallinnon tiimiimme. Kirjanpitäjä vastaa kunnan kirjanpidosta, talousarvion valmistelusta ja tilinpäätöksen laadinnasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu osto- ja myyntireskontrasta vastaaminen sekä arvonlisäveroilmoituksen tekeminen.

Tehtävässä edellytetään hyvää ja käytännössä osoitettua kunnallistalouden kirjanpidon ja taloushallinnon osaamista.
Koulutusvaatimuksena on vähintään toisen asteen tutkinto. Eduksi katsomme taloushallinto- ohjelmistojen monipuolisen osaamisen ja kehitysmyönteisen otteen taloushallinnon ohjelmistoratkaisuissa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Haastattelut pidetään viikolla 32 ja/ tai viikolla 33.
Hakuaika on 18.6. - 8.8.2021. Hakemukset tulee toimittaa 8.8.2021 mennessä Kuntarekry- järjestelmän kautta (www.kuntarekry.fi). Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.sulkava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hallintojohtaja Mervi Palmu, puh. 044 417 5201, 18.6 - 2.7. välisenä aikana
Kunnanjohtaja Juho Järvenpää, puh. 044 417 5202, 5.7. - 8.8. välisenä aikana

Lisätietoja

Talous- ja hallintopalvelu

Sulkava on elinvoimainen ja innovatiivinen kunta upean luonnon keskellä Saimaan rannalla. Sijaitsemme Etelä-Savossa Mikkelin ja Savonlinnan välissä. Sulkava panostaa koulutukseen ja kasvatukseen, josta huippuesimerkkinä on yrittäjyyslukio. Sulkavan kunta on kuuluisa soutupitäjä, ja tarjoaa monipuoliset liikunnalliset olosuhteet. Sulkavan kunnassa työntekijöillä on viihtyisä työyhteisö, joka antaa mahdollisuuden kehittyä työssään. Sulkavan kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Kauppatie 1, 58700 Sulkava
Sulkavan kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat