Skip to main content
test
Kirjanpitäjä - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Haemme osaajaa Gradian kirjanpito- ja raportointitiimiin nimikkeellä KIRJANPITÄJÄ

Tehtävä on vakituinen työsuhde ja se täytetään 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kirjanpitäjä huolehtii kuntayhtymän päivittäisestä pankkiaineistosta, kassajärjestelmästä ja maksuliikenteestä sekä tuottaa tietoa kuntayhtymän maksuvalmiudesta ja rahoituksesta ylläpitämällä kassaennustetta sekä jatkossa myös leasing- ja lainasalkkua. Tehtävän tavoitteena on, että rahaliikenne, maksatukset ja kirjanpitoaineisto kokonaisuutena on oikea-aikaista ja virheetöntä. Kirjanpitäjä toimii pääkirjanpitäjän työparina ja varahenkilönä sekä osallistuu mm. tilinpäätöksen laadintaan ja erilaisten talouden ja toiminnan tilastojen laadintaan. Kirjanpitäjän tehtäviin sisältyy myös edellä mainittuihin prosesseihin liittyvää kuntayhtymän henkilöstölle ja ulkopuoliselle tehtävää opastusta, neuvontaa ja kehittämistä yhdessä muiden kuntayhtymän talouden ammattilaisten kanssa. Kirjanpitäjä toimii maksuliikenne- ja kassajärjestelmien pääkäyttäjänä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa tutkintoa (tradenomi, yo-merkonomi, ammatillinen perustutkinto tai erikoisammattitutkinto) sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä.

Odotamme hakijalta
- täsmällistä, järjestelmällistä ja aikataulutettua työtapaa
- oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
- käytännön työn kautta osoitettua taitoa hahmottaa kokonaisuuksia ja selvittää ja dokumentoida prosesseja
- osaamista ja halukkuutta ohjeistaa ja neuvoa kuntayhtymän työntekijöitä ja vastuuhenkilöitä yllä mainituissa kirjanpitäjän tehtäviin sisältyvissä asioissa

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän kuntayhtymän talouspalvelujen ytimessä ja näköalapaikan koko organisaation talouteen ja sen prosesseihin. Kuntayhtymä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Kuntayhtymän hallinnon tehtävissä on mahdollisuus etä- ja hybridityöskentelyyn.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja kuntayhtymässä toteutetun tehtävien vaativuusarvioinnin mukaisesti. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä terveydentilaa osoittava selvitys työsuhteen alkaessa.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Talouspäällikkö Eija Nieminen, p. 040 341 6411, yhteydenotot ke 10.8. klo 8-16 ja ti 16.8.2022 klo 8-12.
Talous- ja hallintojohtaja Vesa Voutilainen, p. 040 341 5323, yhteydenotot pe 12.8. klo 8-16 ja pe 19.8.2022 klo 8-16.

Lisätietoja

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, Gradia sisäiset palvelut

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset: Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä, Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio, sekä Gradian sisäiset palvelut, Gradia-kiinteistöt ja Gradia-ravintolat. Gradia Jyväskylä järjestää myös perusopetusta ja taiteen perusopetusta. Gradiassa on opiskelijoita 21 000 ja henkilöstöä 1100. Liikevaihto vuonna 2021 oli 99 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu myös Gradia-koulutuspalvelut Oy.


Osoite: Viitaniementie 1, 40720 Jyväskylä

Sinulle suositellut työpaikat