Skip to main content
test
Kirjanpitäjä - Loviisan kaupunki

Loviisan kaupunki hakee

KIRJANPITÄJÄÄ

Loviisan kaupunki vahvistaa talousosastoaan ja hakee kirjanpitäjää vakituiseen toimeen. Kirjanpitäjän työtehtäviin kuuluvat kirjanpitoon liittyvät päivittäiset työt, osallistuminen kuukausiraportointiin, budjetointiin sekä tilinpäätöksen laadintaan liittyvät työt. Työtehtäviin kuuluvat myös erilaiset reskontratehtävät, palkka-aineistojen sekä kaupungin sisäiseen kirjanpitoon liittyvät työt.

Kirjanpitäjän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatti- tai vastaava tutkinto. Eduksi katsomme aiemmissa työtehtävissä hankittua kokemusta vastaavista tehtävistä. Hakijalta edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävää hallintaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan tehtävän mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä työympäristön kaupungin toimintojen ytimessä.

Tehtävä alkaa 1.4.2023 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on neljä kuukautta. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja on 2 590 euroa kuukaudessa.

Hakemukset tulee toimittaa 3.2.2023 klo 16.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Loviisan kaupungin talouspäällikkö Fredrik Böhme, puh. 040 481 4675 tai fredrik.bohme@loviisa.fi

Lisätietoja

Loviisan kaupunki, taloushallinto

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaan. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Mannerheiminkatu 4, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat