Kirjanpitäjä ja controller, Monetra Keski-Suomi Oy - Monetra Oy

Monetra-konserni tarjoaa laajat tukipalvelut asiakkailleen, joita ovat kaupungit, kunnat, sairaanhoitopiirit ja näiden omistamat yhtiöt. Meitä monetralaisia on jo yli 1000 ja toimimme Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa.

Monetra Keski-Suomi Oy on konserniin kuuluva talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita tarjoava asiantuntijaorganisaatio Jyväskylässä ja etsimme kehittyvään ja uudistuvaan organisaatioomme toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin

KIRJANPITÄJÄÄ JA CONTROLLER/LASKENTA-ASIANTUNTIJAA

Tarjolla on mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä, joissa pääsee näyttämään ja kehittämään osaamistaan kasvavan organisaation mukana. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja ja kehitämme toimintaamme. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä ja tarjoamme henkilöstöllemme kilpailukykyisten henkilöstöetujen lisäksi dynaamisen työympäristön, jossa osataan pitää myös hauskaa, juhlitaan onnistumisista ja opitaan virheistä.

Näissä tehtävissä vastaat ensisijaisesti julkishallinnon asiakkaiden talouspalveluista, jotka sisältävät kirjanpidon, tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen tehtäviä sekä viranomaisilmoituksien ja raporttien laadintaa. Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvaa tutkintoa taloushallinnosta tai laskentatoimesta sekä kokemusta taloushallinnon tehtävistä kuten kirjanpidosta, konsernitilinpäätöksestä, viranomaisraportoinnista, johdon laskentatoimesta/analysoinnista ja raportoinnista.

Eduksesi katsotaan perehtyneisyys kuntasektorin taloushallintoon ja yksityissektorin kirjanpitokäytäntöihin sekä kokemus tilinpäätösten ja konsernitilinpäätösten laatimisesta sekä taloushallinnon eri järjestelmistä. Mikäli omaat aktiivisen ja tavoitteellisen työotteen, kyvyn itsenäiseen työskentelyyn ja positiivisen eteenpäin pyrkivän asenteen jätä hakemus heti tänään.

Näissä tehtävissä saat vastuuta ja pääset kehittämään toimintojamme. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja hoitaa asiat sujuvammin muun muassa digitalisaation avulla. Tavoitteenamme on asiakaslähtöinen ja kehittyvä asiantuntijaorganisaatio sekä osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Tarjoamme henkilöstöllemme kilpailukykyiset henkilöstöedut ja tuemme henkilöstömme jatkuvaa kehittymistä.

Tehtävissä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot noudattavat Avainta-työehtosopimusta. Pääasiallinen työskentelypaikkakunta on Jyväskylä.

Odotamme hakemustasi innolla ja ryhdymmekin käsittelemään hakemuksia heti niiden saavuttua. Täytä sähköinen hakemus kohdasta "Hae työpaikkaa". Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 25.10.2021 klo 15.00.

Lisätietoja

https://www.monetra.fi/keskisuomi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat mielellään 14.10. klo 9-11 ja 15.10. klo 10-12 palveluasiantuntija Elias Tuuliainen, p. 040 528 6022 ja
11.10. klo 13-14 ja 14.10. klo 12-13 palvelujohtaja Arja Isotalus p. 040 538 2036. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra Keski-Suomi Oy

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.


Osoite: Kympinkatu 3 C, 40320 Jyväskylä

Sinulle suositellut työpaikat