Skip to main content
test
Kirjanpitäjä, Monetra Oulu Oy - Monetra Oy

Etsimme sinua, joka innostut lukujen pyörittelystä ja kirjanpidon haasteista! Meillä on paikka sinulle, jos koet erilaiset taloushallinnon tehtävät omaksesi ja haluat kehittyä niiden parissa.

Täydennämme asiantuntevaa tiimiämme ja haemme eripituisiin työsuhteisiin KIRJANPITÄJIÄ. Toimipiste sijaitsee fyysisesti Oulussa, mutta asiantuntijatyö sujuu myös etätyönä. Saat ympärillesi toisista asiantuntijoista koostuvan kannustavan tiimin ja toivommekin myös sinulta hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja.

Kirjanpitäjänä saat vastuullesi muun muassa seuraavia työtehtäviä:

- asiakasyritysten ja -yhteisöjen kirjanpidon itsenäinen hoitaminen
- tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen laadintaan osallistuminen
- kuukausittainen raportointi eri tahoille ja raporttien analysointi
- verotukseen liittyvät asiat
- asiakkaiden laaja-alainen ja ratkaisukeskeinen konsultointi talousasioissa
- taloushallinnon prosessien, raportoinnin ja järjestelmien kehittäminen vastuuroolissa
- muut taloushallinnon asiantuntemusta vaativat tehtävät ja toimeksiannot.

Toivomme, että Excel ja erilaiset taloushallinnon järjestelmät olisivat sinulle jo entuudestaan tuttuja. Katsomme vahvuudeksesi, mikäli sinua kiinnostavat erilaiset tietojärjestelmät, digitalisaatio ja automatisointiin liittyvät asiat. Pääset kehittämään ammattitaitoasi taloushallinnon prosessien digitalisoinnissa ja automatisoinnissa monipuolisesti erilaisissa kehittämisprojekteissa.

Haemme joukkoomme joustavaa, ongelmanratkaisukykyistä ja oma-aloitteista työkaveria, ja toivomme, että saisimme sinusta sellaisen. Olisi hyvä, jos sinulla olisi tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä KLT-tutkinto. Otamme huomioon sinut myös, vaikka sinulla ei vielä olisikaan KLT-tutkintoa, mutta olisit innokas suorittamaan sen tulevaisuudessa. Aikaisempi kokemus konsernitilinpäätöksestä on plussaa.

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja tehdä asiat paremmin.

Monetralaisena saat monenlaisia etuja: käytössäsi ovat liikunta- ja kulttuurietu, työkierto, joustava työaika, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton, ja meillä on korkea asiakastyytyväisyys.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!
Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakemukset on toimitettava 31.3.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Annika Leppiaho, p. 040 543 8571 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Oulu Oy

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.


Osoite: Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat