Kirjanpitäjä Monetra Pirkanmaa - Monetra Pirkanmaa Oy

Monetra Oy on julkisomisteinen konserni, joka tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä kattavan valikoiman muita tukipalveluita. Monetra-konserni koostuu neljästä alueyhtiöistä, joiden päätoimipisteet sijaitsevat Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Kuopiossa. Monetra Pirkanmaa on vahvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio. Pirkanmaalla työskentelee noin 170 talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden ammattilaista. Toimipisteemme Tampereella sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Oletko kehittämishakuinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot omaava taloushallinnon ammattilainen tai opinnoissa loppusuoralla oleva tulevaisuuden tekijä?
Tule meille osaksi kasvavaa ja kehittyvää organisaatiota!

Haemme nyt Tampereen toimipisteeseemme KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä voi työskennellä myös paikkariippumattomasti.

Työtehtäviisi kuuluu mm.
• asiakasyritysten ja -yhteisöjen kirjanpidon itsenäinen hoitaminen
• tilinpäätöksen laadintaan osallistuminen
• kuukausittainen raportointi eri tahoille ja raporttien analysointi
• verotukseen liittyvät asiat
• asiakkaiden konsultointi talousasioissa
• taloushallinnon prosessien kehittäminen
• muut taloushallinnon asiantuntemusta vaativat tehtävät ja toimeksiannot.

Toivomme, että hallitset taloushallinnon järjestelmien ja Excelin käytön ja olet yleisemminkin kiinnostunut tietojärjestelmiin ja digitalisaatioon liittyvistä asioista. Pidemmällä tähtäimellä olet valmis kehittämään ammattitaitoasi digitalisaation alueella, esimerkiksi ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn käyttämiseen taloushallinnon prosesseissa.

Tehtävässä tarvitaan joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on mielellään soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto liiketalouden alalta, ja eduksi katsotaan KLT- tutkinto tai valmius suorittaa tutkinto sekä kokemus konsernitilinpäätöksestä.

Työnantajana tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä julkistoimijoiden luottokumppanina. Toimintamallimme korostaa avointa ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Erittäin tärkeäksi koemme henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja sen tukemisen. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella puhelimitse palvelupäällikkö Kirsi Österlundilta, puh 041 730 2439 15.7. klo 12.00 - 13.00 tai 16.7. klo 15.00 - 16.00.

Hakuaika päättyy 31.7.2020 klo 16.00. Lähetä hakemuksesi Kuntarekryn Hae paikkaa -linkistä.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Kirsi Österlundilta, puh. 041-7302439 15.7. klo 12.00 - 13.00 tai 16.7. klo 15.00 - 16.00

Monetra Pirkanmaa Oy, Talouspalvelut, Kirjanpito
Osoite: Naulakatu 3, 33100 Tampere

Monetra Pirkanmaa Oy on vuonna 2018 perustetun Monetra-konsernin alueyhtiö. Konserni on voittoa tavoittelematon julkisen sektorin tukitoimintoja tuottava ja kehittävä in-house osakeyhtiö. Pirkanmaan alueyhtiön lisäksi konserniin kuuluvat yhtiöt ovat emoyhtiö Monetra Oy sekä alueyhtiöt Monetra Keski-Suomi Oy, Monetra Pohjois-Savo Oy ja Monetra Oulu Oy.