Kirjanpitäjän toimi - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin talouspalvelut etsii tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen 1.6.2020 alkaen.

Tarjoamme näköalapaikan kaupungin taloudenhoidon ytimessä, voimakkaasti kehittyvässä toimintaympäristössä. Pääset työskentelemään tehokkaassa noin kahdeksan hengen asiantuntijatiimissä mukavien ja osaavien kollegoiden kanssa. Tehtävä sijoittuu kaupungin konsernipalvelujen talouspalvelujen yksikköön. Esimiehenäsi toimii laskentapäällikkö.

Olet osa yksikköä, joka vastaa kaupungin maksuliikenteestä, osto- ja myyntilaskuista, pääkirjanpidosta, tilinpäätöksestä mukaan lukien konsernitilinpäätöksestä sekä talousraportoinnista. Tuotamme palveluja kaupunkiorganisaation ulkoisille ja sisäisille asiakkaille.

Tehtäviisi kuuluu käyttöomaisuuskirjanpito mukaan lukien muun muassa poistoajot, käyttöönoton aktivoinnit, käyttöomaisuus- ja pääkirjanpidon täsmäytys ja oikeellisuuden varmistaminen, muistiotositteiden, tase-erittelyiden laadinta. Näiden lisäksi tehtäviisi kuuluu pääkirjatilien kuukausittaiset täsmäytykset ja osallistuminen tilinpäätöksen laadintaan mukaan lukien tase-erittelyt ja liitetiedot. Vastaat myös talouspalvelujen sähköisestä ja paperisesta arkistosta. Lisäksi osallistut tarvittaessa tiliotteiden kirjaamiseen ja kirjanpitojärjestelmän ylläpitoon sekä muihin kirjanpitoon liittyviin tehtäviin. Olet käyttöomaisuuskirjanpidon asiantuntija ja neuvot muita niihin liittyvissä asioissa.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa kaupallista peruskoulutusta (merkonomi tai tradenomi).

Arvostamme positiivisuutta ja innostunutta asennetta työhön, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja loogiseen päättelyyn. Toivomme, että olet nopea omaksumaan asioita sekä valmis tarttumaan tehtäviin nopeasti ja oma-aloitteisesti. Kokemus kyseisistä tehtävistä ja kunnallisesta taloushallinnosta luetaan eduksi.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot erityisesti toimisto-ohjelmien käytössä (mm. Excel). Kaupungin taloushallinnossa työkaluina käytössämme on mm. Raindance ja sen raportointituotteet, Baswaren Maksuliikenne ja Rondo sekä MS Office365.

Tarjoamme myönteisen ja iloisen työyhteisön sekä mahdollisuuden oppia laaja-alaisesti kunta-alan talouslaskennan tehtäviä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteistyökulttuuri. Kaupungin henkilöstölle tarjotaan laajat maksuttomat liikuntapalvelut. Työpiste sijaitsee Nokian kaupungin kaupungintalolla, myös etätyön tekeminen on mahdollista.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää ennen toimen vastaanottamista Nokian kaupungin työterveyspalvelujen antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 8.4.2020 klo 12.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi (tai tarvittaessa Nokian kaupunki, kirjaamo, Harjukatu 23, 37100 Nokia).

Haastattelut järjestetään 14.4. ja/tai 15.4.2020.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa 6.4. ja 7.4.2020 laskentapäällikkö Arja Järvelä, puh. 050 395 8725

Konsernipalvelut, tukipalvelut
Osoite: Harjukatu 23, 37100 Nokia

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. www.nokiankaupunki.fi