Kirjanpitoasiantuntija, Monetra Pirkanmaa Oy - Monetra Pirkanmaa Oy

Monetra on julkisomisteinen konserni, joka tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä kattavan valikoiman muita tukipalveluita. Monetra-konserni koostuu neljästä alueyhtiöistä, joiden päätoimipisteet sijaitsevat Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Kuopiossa. Monetra Pirkanmaa on vahvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio. Pirkanmaalla työskentelee noin 220 talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden ammattilaista. Toimipisteemme Tampereella sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meillä voi työskennellä Tampereen, Sastamalan tai Parkanon toimipisteissä ja useissa tehtävissä myös paikkariippumattomasti.

Saavatko kirjanpidon haasteet ja niiden ratkaiseminen silmäsi loistamaan? Nautitko lukujen pyörittelystä ja koet olevasi elementissäsi erilaisissa taloushallinnon tehtävissä? Loistavaa, etsimme ehkä juuri sinua. Tositarkoituksella!

Täydennämme asiantuntevaa tiimiämme ja haemme vakituiseen työsuhteeseen KIRJANPITOASIANTUNTIJAA. Toimipiste sijaitsee fyysisesti Tampereella, mutta asiantuntijatyö sujuu myös etätyönä. Saat ympärillesi toisista asiantuntijoista koostuvan kannustavan tiimin ja toivommekin myös sinulta hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja.

Kirjanpitoasiantuntijana saat vastuullesi muun muassa seuraavia työtehtäviä:

- asiakasyritysten ja -yhteisöjen kirjanpidon itsenäinen hoitaminen
- tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen laadintaan osallistuminen
- kuukausittainen raportointi eri tahoille ja raporttien analysointi
- verotukseen liittyvät asiat
- asiakkaiden laaja-alainen ja ratkaisukeskeinen konsultointi talousasioissa
- taloushallinnon prosessien, raportoinnin ja järjestelmien kehittäminen vastuuroolissa
- muut taloushallinnon asiantuntemusta vaativat tehtävät ja toimeksiannot.

Toivomme, että Excel ja erilaiset taloushallinnon järjestelmät olisivat sinulle jo entuudestaan tuttuja. Katsomme vahvuudeksesi, mikäli sinua kiinnostavat erilaiset tietojärjestelmät, digitalisaatio ja automatisointiin liittyvät asiat. Pääset kehittämään ammattitaitoasi taloushallinnon prosessien digitalisoinnissa ja automatisoinnissa monipuolisesti erilaisissa kehittämisprojekteissa.

Toivomme myös, että sanat joustavuus, ongelmanratkaisukyky ja oma-aloitteisuus kuvaavat sinua. Etua on soveltuvasta korkeakoulututkinnosta sekä KLT-tutkinnosta. Mikäli KLT ei vielä löydy ansioluettelostasi, niin arvostamme myös valmiutta suorittaa se tulevaisuudessa. Aikaisempi kokemus konsernitilinpäätöksestä on plussaa.

Työnantajana tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä julkistoimijoiden luottokumppanina. Toimintamallimme korostaa avointa ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Erittäin tärkeäksi koemme henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja sen tukemisen. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella puhelimitse palvelupäällikkö Olli Nurmiselta p. 040 846 5113 torstaina 10.6. klo 9-10 ja tiistaina 15.6. klo 15-16.

Jätäthän hakemuksesi CV:n kera Kuntarekryn kautta viimeistään 20.6.2021!

Lisätietoja

https://www.monetra.fi/meille-toihin/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Olli Nurminen, p. 040 846 5113 torstaina 10.6. klo 9-10 ja tiistaina 15.6. klo 15-16.

Lisätietoja

Monetra Pirkanmaa Oy / Kirjanpito

Monetra Oy on kasvava ja kehittämissuuntautunut konserni. Konserni on in-house-organisaatio, jonka alueyhtiöt tuottavat asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut. Tuotamme asiakkaillemme myös kattavan valikoiman muita tukipalveluita.

Työntekijöillemme tarjoamme monen tyyppisiä etuja. Monetralaisena käytössäsi ovat liikunta- ja kulttuurietu, pitkät lomat, kattavat työterveyspalvelut, lounas- ja kahvietu, työkierto, korkea asiakastyytyväisyys, joustava työaika, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Koska työtehtävämme eivät aina ole paikkasidonnaisia, tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia: suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme.

Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton. Meillä noudatetaan AVAINTES:iä.

Monetra – Meistä on moneksi


Osoite: Naulakatu 3, 33100 Tampere

Sinulle suositellut työpaikat