Kirjastoautonkuljettaja - Virtain kaupunki

VIRTAIN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMI HAKEE YHDESSÄ RUOVEDEN KUNNAN SIVISTYSTOIMEN KANSSA

kirjastoautonkuljettaja-virkailijaa (60 %:n työaika Virroilla ja 30 %:n työaika Ruovedellä) 1.12.2021 alkaen toistaiseksi.
Tehtävä on Virtain kaupungin työsuhde (toimi) ja palkkauksessa sekä muissa ehdoissa noudatetaan Kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Tehtävään valitun on toimitettava lääkärintodistus 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saannista. Tehtävän täytössä voidaan käyttää enintään 4 kk:n koeaikaa.
Kirjastoauto on Virtain ja Ruoveden yhteinen ja kulkee kahden viikon aikataulujaksossa.
Tehtäviin kuuluvat kirjastoauton kuljettaminen, asiakaspalvelutehtävät, kirjastojärjestelmän käyttö sekä kirjastoauton kunnosta ja huollosta huolehtiminen. Tarvittaessa tehtäviin voi sisältyä myös pääkirjastossa työskentelyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammatilliseen ajoon oikeuttava C-ajokortti ja kokemusta linja-tai kuorma-auton kuljettamisesta. Kirjastoalan työkokemus ja koulutus, kuten kirjastoalan ammattitutkinto katsotaan eduksi. Mikäli kelpoisuusvaatimukset täyttäviä hakijoita ei ole, voimme huomioida myös muut hakemukset. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietoteknistä osaamista.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa sivistystoimen johtaja Tuula Jokinen, p. 044-7151260, tuula.jokinen@virrat.fi ja kirjastotoimenjohtaja Outi Ylinen, p. 044-7151292, outi.ylinen@virrat.fi tai outi.ylinen@ruovesi.fi. Kirjalliset hakemukset perjantaihin 29.10.2021 klo 15 mennessä osoitteella Virtain kaupunki, Tuula Jokinen, PL 85, 34801 VIRRAT. Hakemuksen voi lähettää myös www.kuntarekry.fi kautta.

Virrat 12.10.2021
Sivistyslautakunta
Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistystoimen johtaja Tuula Jokinen, p. 044-7151260, tuula.jokinen@virrat.fi ja kirjastotoimenjohtaja Outi Ylinen, p. 044-7151292, outi.ylinen@virrat.fi tai outi.ylinen@ruovesi.fi

Lisätietoja

Virtain kaupunki, Sivistystoimi

Virrat on n. 6500 asukkaan kaupunki Ylä-Pirkanmaalla. Virrat ja Ruovesi tekevät yhteistyötä kirjastoautotoiminnassa ja näillä kunnilla on yhteinen kirjastoauto.


Osoite: Mäkitie, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat