Kirjastoautonkuljettaja-virkailija - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupunginkirjastossa on haettavana

Kirjastonautonkuljettaja-virkailijan toimi

Seinäjoella on kaksi kirjastoautoa, Ilo ja Ykä. Aamupäivisin kirjastoautot palvelevat pääasiassa kouluja, päiväkoteja ja palvelutaloja. Iltapäivisin reitit suuntautuvat ympäri kaupunkia. Yhteensä pysäkkejä on noin 160. Kirjastoautopalveluissa työskentelee seitsemän henkilöä.

Tehtäviisi kuuluvat kirjastovirkailijan ammatilliset tehtävät: monipuolinen asiakaspalvelu, lukutaidon edistäminen, kokoelmatyö sekä osallistuminen aikataulujen suunnitteluun ja viestintään. Kuljetat kirjastoautoa sekä huolehdit auton kunnosta ja huollosta.

Kirjastoautonkuljettaja-virkailijalta edellytämme kirjastoalan koulutusta. Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 60 opintopisteen (35 ov) laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto. Kirjastoauton kuljettaminen edellyttää EU-direktiivin (2003/59/EY) mukaista ammatilliseen ajoon oikeuttavaa C-luokan ajokorttia. Voit hankkia kortin ja kuljettajan ammattipätevyyden oppisopimuksella, jolloin työsuhde on aluksi määräaikainen.

Lisäksi edellytämme hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, tietoteknistä osaamista sekä itsenäistä työotetta. Arvostamme kokemusta kirjastotyöstä.

Työ on vuorotyötä ja sisältää myös itsenäistä työskentelyä. Työvuorot pääkirjastossa ovat myös mahdollisia.

Tehtävä alkaa 30.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Hakemukset mielellään sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta 24.2.2020 klo 15.00 mennessä

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/tyopaikat
http://www.seinajoki.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Kirsti Länsikallio, vs. kirjastotoimenjohtaja,
puhelin 044 4255 949, sähköposti: kirsti.lansikallio@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimiala, Kirjastotoimi
Osoite: Alvar Aallon katu 14, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)