Kirjaston sijaisuus - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupunginkirjastossa on tilanteiden mukaan tarjolla eripituisia sijaisuuksia eri toimipisteissä.

Rovaniemen kaupunginkirjastossa työskentelee n. 50 kirjastoalan ammattilaista 8 eri toimipisteessä, joista 4 on avoinna myös omatoimiajalla. Meillä saat monipuolisesti kehittää osaamistasi erilaisilla kirjastoalan tehtäväalueilla. Työskentelymme tavoitteena on yhdenvertaiset kirjastopalvelut kaupunkimme asukkaille eri ikäryhmät huomioiden jaetun asiantuntijuuden keinoin.

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, kirjastoammatillisia ja/tai avustavia kirjastotehtäviä työntekijän osaamisen mukaan sekä muita työnantajan osoittamia tehtäviä.

Arvostamme kokemusta kirjastotyöstä ja kirjastojärjestelmän käytöstä (Rovaniemen kirjastossa on käytössä Koha-kirjastojärjestelmä), asiakaspalvelumyönteisyyttä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja tietoteknisiä taitoja.

Työ on kaksivuorotyötä ja voi sisältää myös viikonloppuvuoroja. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Jätä meille avoin hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun, kun sijaisuuksia tai työtehtäviä on tarjolla.

Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä, sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa.

Otamme yhteyttä työnhakijaan haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Tutustu työnantajaan

Kirjaston apulaisjohtaja Pasi Rantanen (pasi.rantanen@rovaniemi.fi), Sanna Haakana, lasten ja nuorten palvelut (sanna.haakana@rovaniemi.fi), Helena Kokko, aikuisten palvelut (helena.kokko@rovaniemi.fi).

Rovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Vapaa-aika
Osoite: Jorma Eton tie 6, 96100 Rovaniemi

Rovaniemen kaupunginkirjasto palvelee monipuolisesti rovaniemeläisiä arjessa. Alueellisena kehittäjäkirjastona se on Lapissa suunnannäyttäjä ja osaamisen varmistaja. Rovaniemi on osa Lapin kirjastoa, johon kuuluvat kaikki Lapin 21 kunnan kirjastot.

Sinulle suositellut työpaikat