Kirjastonhoitaja - Liedon kunta

Kirjastonhoitaja - Liedon kunta

Liedon kunnankirjasto etsii kirjastonhoitajaa määräaikaiseen tehtävään 1.8.2019 – 30.5.2020. Liedon kunnankirjasto kuuluu Vaski-kirjastokimppaan ja käytössä on Aurora-kirjastojärjestelmä. Liedon kirjastoon kuuluu pääkirjasto, kirjastoauto ja yhdeksän koulukirjastoa, joita hoitaa kolme koulukirjastovirkailijaa. Tehtävään valitun pääasiallinen toimipiste on pääkirjasto.
Kirjastonhoitaja vastaa Liedon pääkirjaston aikuisten osaston kokoelman hoidosta eli tehtävään kuuluu aineiston hankintaa ja poistoja sekä aineiston lainauskuntoon saattamista. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, neuvonta, digi- ja e-aineisto -opastus, kaukopalvelusta vastaaminen, viestintä ja tiedottaminen, ikäihmisten ja erityisryhmien kirjastopalvelujen kehittäminen sekä lukemista edistävän toiminnan ja tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen.
Tehtävän hoitaminen vaatii hyviä organisaatiotaitoja, vuorovaikutustaitoja sekä ajantasaisia tieto- ja viestintäteknisiätaitoja. Arvostamme itsenäistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, näkemystä kirjastopalvelujen kehittämisestä sekä monipuolista kirjallisuuden tuntemusta. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.
Palkkaus on KVTES:n mukainen. Viikkotyöaika on 36,75 h sisältäen ilta- ja lauantaivuoroja. 
Tutkinto- ja työtodistukset pyydämme ottamaan mukaan mahdolliseen haastatteluun.

Liedossa 7.5.2019

Toimialajohtaja, sivistyspalvelut

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Taija Lehtinen, palvelupäällikkö, kirjasto- ja kulttuuritoimi
050 5691 786

Liedon kunta, Sivistyspalvelut, Kulttuuripalvelut, Kirjasto
Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.

Tutustu työnantajaan