Kirjastonhoitaja - Porvoon kaupunki

Kirjastonhoitaja - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupunginkirjasto hakee kirjastonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Porvoon kaupunginkirjasto etsii kokoelmatyöstä kiinnostunutta kirjastonhoitajaa. Olet mukana valitsemassa ja tilaamassa aineistoa kirjastolle. Sinua kiinnostaa aineistojen esiin nostaminen houkuttelevan esillepanon ja muun markkinoinnin avulla. Osallistut myös mielellään sisältöjen avaamiseen esimerkiksi vetämällä lukupiirejä sekä järjestämällä erilaisia tapahtumia. Arvostamme etenkin ruotsinkielisen kaunokirjallisuuden tuntemusta sekä kiinnostusta siihen. Asiakaspalvelu on tärkeä osa työtäsi.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 op (35 ov) laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Edellytämme hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa, mutta arvostamme etenkin hyvää ruotsin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työhön kuuluu säännöllistä ilta- ja lauantaityötä.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian Hae työpaikkaa -linkin kautta, sillä aloitamme mahdollisesti haastattelut jo hakuajan aikana. Hakemuksen pitää olla meillä viimeistään 24.6.2019 klo 15.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/kirjasto

Lisätietoja tehtävästä antavat kirjastopalveluiden päällikkö Malin Hollmén, puh. 040 144 7637 malin.hollmen@porvoo.fi tai palveluesimies Tetta Korhonen, puh. 040 594 4043, tetta.korhonen@porvoo.fi.

Porvoon kaupungin kirjasto
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan