Kirjastonhoitaja - Oulaisten kaupunki

Kirjastonhoitaja - Oulaisten kaupunki

Oulaisten kaupungin kirjastopalvelut hakee

KIRJASTONHOITAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 26.8.-31.12.2019

Oulaisten kaupunginkirjasto koostuu pääkirjastosta sekä kyläkoulujen ja palvelulaitosten avokokoelmista. Kirjasto toteuttaa laajaa opetussuunnitelmaa yhteistyössä koulujen kanssa. Oulaisten kaupunginkirjasto panostaa asiakas- ja kokoelmapalveluihin, kotiseututyöhön, digitointi- ja editointipalveluihin sekä sosiaaliseen pelaamiseen.

Kirjastonhoitajan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, kokoelmatyötä sekä kirjastonkäytön ja tiedonhaunopetusta. Hän vastaa kirjaston kauko- ja tietopalvelusta ja on kirjastojärjestelmän pääkäyttäjä. Hänen työtehtäviinsä kuuluu kirjaston verkkopalvelujen ylläpitoa ja sisällöntuotantoa sekä monipuolisten luku- ja digitaitojen edistämistä. Työhön sisältyy ilta- ja lauantaityötä sekä yhteistyötä muiden Tiekkö-kirjastojen kanssa.

Kelpoisuusehtona on korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Tehtävä edellyttää hyvää opetus- ja esiintymistaitoa, tieto- ja viestintäteknistä osaamista ja kirjallisuuden tuntemusta. Työssä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja innovatiivista otetta kirjastopalvelujen kehittämiseen.

Työaika on 36,75 h viikossa. Palkkaus KVTES:n mukaan. Koeaika on 4 kuukautta. Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Tehtävään valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

kirjastotoimenjohtaja Inga Petäjäsoja, puh. 044-4793214, e-mail: etunimi.sukunimi@oulainen.fi

Oulaisten kaupunki, Sivistyskeskus
Osoite: Oulainen

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan