Kirjastonhoitaja - Janakkalan kunta

Kirjastonhoitaja - Janakkalan kunta

KIIRJASTONHOITAJAN TOIMI JANAKKALAN KUNNANKIRJASTOSSA

Haemme palvelukseemme aikuistenosaston kirjastonhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 14.10.2019 alkaen.

Janakkalan kunnankirjaston palvelupaikat ovat pääkirjasto Turengissa, Tervakosken lähikirjasto ja kirjastoauto. Kirjastonhoitaja työskentelee ensisijaisesti Janakkalan pääkirjastossa. Työtehtäviin kuuluu mm. kirjastotietokannan ylläpito, Mikromarc-kirjastojärjestelmän pääkäyttäjän tehtävät, asiakas- ja tietopalvelu, yhteistyö yläkoulujen ja lukion kanssa, kokoelmatyö, työntekijöiden ja harjoittelijoiden perehdytys ja kirjastotoimenjohtajan sijaisena toimiminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35 ov) laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaa-tioalan opinnot.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalvelumyönteisyyttä, joustavuutta sekä kirjastoalan ja atk:n hyvää tuntemusta.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Työaika 36 h 45 min/viikko. Työhön sisältyy säännöllistä iltatyötä. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 20.9.2019 mennessä Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta.

Tiedustelut: kirjastotoimenjohtaja Matti Karvinen, puh. 03-6801 274.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Jätä hakemuksesi Kuntarekry.fi-palvelun kautta 3.6.2019 klo 14.00 mennessä.

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Kirjastopalvelut
Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.

Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.