Kirjastonhoitaja - Lappeenrannan kaupunki

Myö haetaan Lappeenrannan kaupunginkirjastolle asiantuntevaa korkeakouluopiskelijaa kirjastonhoitajan tehtäviin!

Meillä pääset työskentelemään osana tietopalvelun ammattitaitoista tiimiä, jonka peruspilareihin kuuluvat asiakaspalvelu, vastuullisuus ja asiantuntevuus.
Haemme tehtävään korkeakouluopiskelijaa, joka viihtyy asiakaspalvelutöissä ja osaa ottaa vastuuta. Tapaat kaikenikäisiä ihmisiä maailman eri kolkista, joten on tärkeää, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työtehtäviimme kuuluvat monipuoliset kirjastotehtävät, asiakaspalvelu ja yhteistyö kirjaston sidosryhmien ja toimijoiden kanssa. Työaika vaihtelee aamu-, ilta- ja lauantaivuorojen välillä.
Sie vissii kiinnostuit jo?
Kelpoisuusvaatimuksena on kirjastoalan tai soveltuvat korkeakouluopinnot, joista mielellään aineopinnot on suoritettuna.

Työ alkaa ja päättyy 1.6.-31.8.2020 tai sopimuksen mukaan 3 kk

Hakeminen tapahtuu kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Hakuaika päättyy 3.3.2020 klo 15.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot Leena Priha p. 0407187688 / leena.priha@lappeenranta.fi

Kirjasto
Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö tekijöineen ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta.