Kirjastonhoitaja - Nivalan kaupunki

Kirjastonhoitajan tehtävänä on yhteisen asiakaspalvelutyön lisäksi huolehtia lasten ja nuorten kirjastopalveluista, joihin kuuluvat kirjastonkäytön ja tiedonhallinnan opetus, mediakasvatus, aineistovinkkaus, satutunnit, ym. toiminta ja toiminnan kehittäminen yhdessä lasten ja nuorten sekä koulujen ja päiväkotien kanssa. Tehtävän suorittaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Edellytämme hakijalta ohjaustaitoja. Digiosaaminen luetaan eduksi. Arvostamme kehittämisinnostusta, joustavuutta ja monipuolisuutta sekä hyviä työyhteisötaitoja. Edellytämme korkeakoulututkintoa, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu informaatiotutkimuksen opinnot (vähintään 60 opintopistettä tai 35 opintoviikkoa)..

Tehtävä on määräaikainen 1.10.2020-30.4.2021. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Työaika on 36,25 tuntia viikossa. Työhön kuuluu asiakas- ja kokoelmatyötä, ilta- ja lauantaityövuoroja. Hakemukset 28.9. klo 12.00 mennessä Kuntarekryn (https://www.kuntarekry.fi/) kautta. Hakemukseen tulee liittää cv.Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Kopiot alkuperäisistä tutkinto- ja työtodistuksista tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on 30 päivän sisällä valinnasta tiedon saatuaan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Lisätietoja

http://www.nivala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot: kirjastotoimenjohtaja, paivi.holsti@nivala.fi, 040-344 7346

Nivalan kaupunki, Hyvinvointi palvelut
Osoite: Kalliontie 21, 85500 Nivala

Nivala on virkeä n.10 000 asukkaan teollistunut maalaiskaupunki. Olemme lapsirikas ja perheystävällinen kaupunki. Visiomme on Kasvatamme tulevaisuutta.